Η παραλία με τα 142 σκαλιά που οι ντόπιοι εύχονταν να μην ανακαλύψουν οι τουρίστες (Pics)

Η ομορφιά του μέρους αυτού αξίζει τα πάντα...
Η παραλία με τα 142 σκαλιά που οι ντόπιοι εύχονταν να μην ανακαλύψουν οι τουρίστες (Pics)

Mια εικόνα είναι αρκετή για να ερωτευτείς την παραλία αυτή πριν καν την επισκεφτείς. Σας φαίνεται υπερβολικό όλο αυτό; Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε.

Η μοναδικής ομορφιάς παραλία La Grotta της Κέρκυρας θα φροντίσει γι’ αυτό. Όπως αποδεικνύεται, το όνομά της δεν είναι το μόνο εξωτικό σε αυτή. Πρόκειται για έναν μικρό «Παράδεισο» που οι ντόπιοι θα εύχονταν να μην είχε ανακαλύψει κανείς πέρα από τους ίδιους. Ένα μέρος τόσο ιδιαίτερο, όσο ελάχιστα υπάρχουν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η La Grotta βρίσκεται στην κερκυραϊκή Παλαιοκαστρίτσα και αποτελεί το απόλυτο καλοκαιρινό hotspot αφού συνδυάζει την ομορφιά της φύσης με τη διασκέδαση και τη μουσική. «Πώς τα κατάφερε;», θα αναρωτηθεί κανείς.

Η απάντηση είναι απλή, καθώς αν κοιτάξει κανείς τις φωτογραφίες της παραλίας και της θάλασσας με τα κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά θα παρατηρήσει την ύπαρξη ενός πολύ εντυπωσιακού beach bar.

Πρόκειται για το La Grotta Lounge and Pub, χάρη στο οποίο το μέρος αυτό έγινε ένα από τα πιο τουριστικά της περιοχής.

«Κρυμμένα» ανάμεσα στους βραχώδεις γκρεμούς, τόσο η pub όσο και η παραλία θυμίζουν σκηνικό χολιγουντιανής ταινίας. Το πιο δύσκολο μέρος της επίσκεψής μας εκεί;

Τα περισσότερα από 100 σκαλιά που πρέπει να κατέβει κανείς για να κολυμπήσει στα δροσερά νερά.

Χάρη στην ύπαρξη της εν λόγω επιχείρησης, μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι τολμηροί που αποφασίζουν να βουτήξουν στα παγωμένα νερά της La Grotta  ακόμα και αργά το βράδυ. Ο φωτισμός είναι υπέροχος και… εμπνέει κυρίως τα ζευγάρια.

Εμείς, από τη μεριά μας, δεν τους αδικούμε. Κι εμείς το ίδιο θα κάναμε…

What's Next