Έλαμψε στις Κάννες! Πώς η νέα ταινία του Tarantino δημιούργησε τα απόλυτα fashion trends

Ποιο κρατάμε και ποιο αφήνουμε στο χρονοντούλαπο του cult;
Έλαμψε στις Κάννες! Πώς η νέα ταινία του Tarantino δημιούργησε τα απόλυτα fashion trends

Της Μάρως Καρούση 

Το Once Upon a Time in Hollywood, είναι η ένατη ταινία του Quentin Tarantino, έκανε την επίσημη εμφάνισή της στο φεστιβάλ των Καννών και το ότι προκάλεσε ντελίριο, είναι ίσως το πιο light σχόλιο που θα δεις να κυκλοφορεί.

Δεν είναι μυστικό πως την έχουν χαρακτηρίσει ήδη ως το νέο Pulp Fiction, μια ταινία με εξαιρετικά μεγάλο εικαστικό υπόβαθρο και φυσικά έναν ίσης αξίας ύμνο στο fashion trending.

Ποιες είναι οι κορυφαίες τάσεις που ξεκινούν ξανά να πρωταγωνιστούν σε κάθε σελίδα μόδας που σέβεται τον εαυτό της και πήραν «πνοή» από το νέο «παιδί» του Tarantino;

Τι μας αρέσει και τι όχι;

Λευκά t-shirts

Όχι μόνο σε γυναικεία αλλά και σε αντρικά, τα λευκά κοντρομάνικα μπλουζάκια είναι μια τεράστια τάση για αυτή την καλοκαιρινή σεζόν και ναι καλά το φαντάστηκες, με jean καμπάνα θα είναι η ιδανική επιλογή.

Έλαμψε στις Κάννες! Πώς η νέα ταινία του Tarantino δημιούργησε τα απόλυτα fashion trends

Χαβανέζικα πουκάμισα

Από το Kill Bill μέχρι σήμερα, ο Tarantino κατάφερε να στιγματίσει τον κόσμο της μόδας και να κάνει το κατά βάση floral και γενικότερα χαβανέζικο πουκάμισο, τεράστιο trend και ειδικά πάνω από τα λευκά μπλουζάκια που αναφέραμε πάνω.

Mini φούστες

Πάντα ήταν τάση αλλά ειδικά μετά τον τυφώνα του Once Upon a Time in Hollywood, τα late ’60s ζουν μεγάλες δόξες και οτιδήποτε mini, κυρίως σε λευκό, θα παίξουν πολύ με ποικίλους συνδυασμούς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Once Upon A Time In Hollywood (@onceinhollywood) στις

Logo shirts

Εδώ θα πούμε ένα μεγάλο «όχι», παρόλο που όλοι ξέρουμε πόσο must-have θα γίνουν.

Επειδή, άπαξ και μπεις στο τριπάκι του logo shirt, το τι θα δεις πάνω σε ένα μπλουζάκι ξεπερνάει κάθε φαντασία, θεωρούμε πως καλό θα ήταν να μπει ένα stop και να μείνουν στην εποχή τους.