H πρώτη επίσημη συλλογή της Rihanna για τον Οίκο Fenty

Διαθέσιμη online από τις 29 Μαΐου στο Fenty.com.
Θα μπορούσαν να ήταν... αδερφές σου! Με ποιες stars μοιράζεσαι το ίδιο ζώδιο;

Της Μάρως Καρούση 

Η Rihanna κάνει το πρώτο της ολοκληρωμένο βήμα στην μόδα, αφού σχεδιάζοντας την συλλογή της Fenty με την απήχηση να είναι τεράστια, χωρίς καν να έχει κυκλοφορήσει επίσημα.

Δεν μιλάμε πάντως για το πρώτο της εγχείρημα στον χώρο του fashion, αφού ήταν η ίδια υπήρξε δημιουργική διευθύντρια της Puma για μεγάλο διάστημα.

Το βήμα της στην Fenty, την πρώτη μεγάλη εταιρεία μόδας που ιδρύθηκε από το μηδέν, ήταν η επίσημη είσοδος της στην luxury μόδα και την ίδια να δηλώνει πως τα κομμάτια που σχεδίασε είναι ακριβώς στο στυλ της λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι παντού, γυρίζω κάθε μέρα στην αγορά για να βλέπω τις τάσεις και τα υφάσματα που κυκλοφορούν».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

Η Rihanna έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές πως θέλει τη καλύτερη ποιότητα στα ρούχα που δημιουργεί, αφού σκοπός της είναι να μείνουν για πάντα στην συλλογή όποιου τα αγοράσει. Φυσικά αποτελεί και πρότυπο για τα νέα κορίτσια, αφού δεν είναι ένα skinny κορμί και δηλώνει για τα ρούχα που λανσάρει:

«Είμαι μια γυναίκα με καμπύλες, αν δεν μπορώ να φορέσω αυτά που φτιάχνω, τότε δεν βάζω την υπογραφή μου άρα δεν τα κυκλοφορώ. Πρέπει να βλέπω πώς φαίνονται στην κοιλιά μου, στα πόδια μου και σκέφτομαι πάντα ‘Μοιάζει καλό σε μένα ή σε ένα μοντέλο;’».

Η πολυαναμενόμενη συλλογή της λοιπόν από το Ground Breaking Fenty έκανε την επίσημη είσοδό της στο Παρίσι και τα κυριότερα σημεία της ήταν, total suits με matchy τσάντες, γιλέκα μεγάλου μεγέθους σε Japanese style και αρκετά κομμάτια σε denim.

Επεκτάθηκε και στον τομέα των αξεσουάρ με σανδάλια και γυαλιά ηλίου με την ίδια να δηλώνει:

«Λατρεύω τις έντονες σιλουέτες και για τις γυναίκες να βλέπουν τους εαυτούς τους με σιγουριά. Αυτό θέλω να επιτύχω με αυτή τη συλλογή».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

make room in your closets. we coming @FENTY FENTY.com ‼️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις