Beach wave style: Πώς να κάνεις μόνη σου το πιο καλοκαιρινό hairstyle

Δεν χρειάζεσαι skills κομμωτή.
Beach wave style: Πώς να κάνεις μόνη σου το πιο καλοκαιρινό hairstyle

Της Μάρως Καρούση

Σίγουρα όλες έχουμε ζηλέψει τις ανάλαφρες μπούκλες των stars του Hollywood -πλέον δεν έχει μείνει ούτε μία που να τις έχει αρνηθεί- οι οποίες σε κάνουν να μοιάζουν σαν να έχεις βγει μόλις από την θάλασσα και το αλάτι έχει κάνει τα μαγικά του πάνω στα μαλλιά σου.

Η αλήθεια είναι πως το επιμελώς ατημέλητο, ποτέ δεν γνώρισε μεγαλύτερες δόξες. Αλλά εμείς σήμερα, θα σου πούμε ακριβώς τον τρόπο για να το πετύχεις.

Πώς να το κάνεις

Πρώτη κίνηση είναι να χωρίσεις τα μαλλιά σε τρία επίπεδα, ώστε να τα δουλεύεις σε μικρότερες τούφες, ένα ψηλό, ένα μεσαίο και ένα χαμηλό. Το ψαλίδι που θα χρειαστείς, θα είναι ένα λίγο πιο χοντρό, ώστε να πιάνει μεγάλες τούφες.

Ένα πολύ χρήσιμο tip είναι να ψεκάζεις πολύ ελαφρώς, κάθε τούφα με λακ πριν την δουλέψεις.

Για να πετύχεις το ανάλαφρο αποτέλεσμα που θέλεις, δεν πρέπει να πιάσεις την τούφα από την ρίζα της, αλλά από την μέση και κάτω και αφού τις δουλεύεις, να τις πιάνεις με clips ή και τσιμπιδάκια.

Beach wave style: Πώς να κάνεις μόνη σου το πιο καλοκαιρινό hairstyle

Αυτές που δεν θα πιάσεις, θα είναι οι δύο τούφες που θα πέφτουν μπροστά στο πρόσωπο σου από τις δύο μεριές, ώστε να πετύχεις ακόμα πιο αέρινο αποτέλεσμα.

Τα αφήνεις για 15 λεπτά, ξεκινάς να ντύνεσαι ή να βάφεσαι και αφαιρείς τα clips.

Χτενίζεις απαλά για να φύγει το εφέ της «στημένης» μπούκλας και αν θέλεις για ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα, περνάς με την ισιωτική σου λίγο τις άκρες.

Πανέτοιμη!