Οι «Μέλισσες» έκαναν closing party στο Box Athens

To Σάββατο 11 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η τελευταία εμφάνιση του συγκροτήματος «Μέλισσες» στο Box Athens το οποίο χαιρέτησε το κοινό του και το ευχαρίστησε για την υπέροχη season που του χάρισε.
Οι «Μέλισσες» έκαναν closing party στο Box Athens

Άλλη μια επιτυχημένη χρονιά έφτασε στο τέλος της για το boy band που όλοι αγαπάμε.

Με αφορμή το closing, ο οδηγός νυχτερινής διασκέδασης OutNow έγραψε ένα άρθρο αφιερωμένο στην ιστορική αναδρομή του χώρου που στεγάζει τα τελευταία τρία χρόνια το Box Athens και τις Μέλισσες.

Οι εμφανίσεις τους έγιναν ξανά talk of the town με το νυχτερινό κέντρο της οδού Πειραιώς να γεμίζει κάθε Παρασκευή και Σάββατο κόσμο που θέλει να διασκεδάσει στους ρυθμούς των τραγουδιών του No 1 συγκροτήματος στην Ελλάδα.

Στο σχήμα μαζί με τις Μέλισσες εμφανιζόταν  για δεύτερη χρονιά και η Τάμτα η οποία ωστόσο ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της τέλη Απριλίου λόγω της συμμετοχής της στην Eurovision με την αποστολή της Κύπρου. Το σχήμα συμπλήρωνε ο Dj Young o οποίος απογείωνε το live clubbing.

Το ΒΟΧ έχει γίνει το σπίτι του συγκροτήματος από το opening του το 2015, δημιουργώντας μία διαφορετική μουσική σκηνή η οποία επρόκειτο να αγαπηθεί και να καθιερωθεί στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Η συνεργασία τους φαίνεται πως θα συνεχιστεί χαρίζοντας στο κοινό ακόμα περισσότερες μαγικές μουσικές βραδιές.