Δεν έχουμε όλες την δυνατότητα να πηγαίνουμε σε cocktail bars κάθε βράδυ ή να ξενυχτάμε περιμένοντας σε ουρές για τις πιο fancy επιλογές της πόλης.

Φέτος, λοιπόν, παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και αποφασίζουμε να μετατρέψουμε το μπαλκόνι μας στον πιο ειδυλλιακό κήπο που θα γίνει αυτόματα το μεγαλύτερο hotspot της παρέας σου.

Τι κάνουμε;

#Vintage έπιπλα 

Το να πάρεις καναπέδες και τραπέζια από τα μαγαζιά ευρείας κατανάλωσης, σίγουρα είναι πολύ βολικό, αλλά είναι αυτόματα και too mainstream. Ψάξε λίγο καλύτερα σε εκείνα τα μαγαζιά στο Μοναστηράκι που όλοι έχουμε δει και επίλεξε λίγο πιο ιδιαίτερα έπιπλα για το μπαλκόνι-κήπο σου.

Πώς να μετατρέψεις το μπαλκόνι σου στον πιο όμορφο καλοκαιρινό κήπο

#Πέργκολα 

Ο καλύτερος τρόπος για να επιτύχουμε τον σκοπό μας. Μπορείς εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, να εγκαταστήσεις μια πέργκολα, αλλά και μια επιφάνεια από σανίδες, που θα σου χαρίσει την ιδιωτικότητα σου, αλλά θα αφήνει και το φως του ήλιου να περάσει.

Πώς να μετατρέψεις το μπαλκόνι σου στον πιο όμορφο καλοκαιρινό κήπο

#Γλάστρες σε όλα τα χρώματα 

Το να αγοράσεις γλάστρες σε ίδιο ακριβώς στυλ, εντάξει θα φέρει μια ομοιομορφία, αλλά όχι την παιχνιδιάρικη διάθεση που θέλουμε να έχει το μπαλκόνι μας.

Είναι καλύτερο να προτιμήσεις mix & max γλάστρες σε boho style και πέτυχε αυτό που θέλεις.

#Καθρέφτης

Ο καθρέφτης πάντα θα δίνει την ψευδαίσθηση του ότι ο χώρος μας είναι μεγαλύτερος και όταν αυτό δε, συμβαίνει σε ένα μπαλκόνι, σκέψου πόσο όμορφη εικόνα θα δημιουργηθεί.