Hair experts και stars του Hollywood αποκαλύπτουν τα μυστικά για πιο λαμπερά μαλλιά

Ακολούθησε κι εσύ τις συμβουλές τους.
Τα tips της ώριμης πλέον Taylor Swift για λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα

Της Μάρως Καρούση 

Δεν είναι τυχαίο που οι Άγγλοι χρησιμοποιούν τη φράση «bad hair day» για να αναφερθούν σε μια μέρα που δεν ξεκινάει και δεν εξελίσσεται σωστά. Ναι, τα μαλλιά παίζουν πάρα πολύ μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία μας και το να είναι όμορφα και λαμπερά, αναμφίβολα μας φτιάχνει την διάθεση.

Οι πιο διάσημοι hair experts του Hollywood, μαζί με τρεις πολύ διάσημες stars αποκαλύπτουν μερικά από τα πιο χρήσιμα μυστικά για να έχεις και εσύ εξαιρετικά λαμπερά μαλλιά.

Σύμφωνα με την Jennifer Lopez, μια τέλεια λύση είναι να ξεπλύνεις τα μαλλιά σου με εμφιαλωμένο νερό, ώστε να απομακρυνθούν τα αλκαλικά κατάλοιπα του νερού της βρύσης, κάτι που φέρεται να ευθύνεται για την μετέπειτα θαμπάδα τους.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ένα από τα μεγαλύτερα μας λάθη στο ξέβγαλμα, είναι πως δεν του αφιερώνουμε αρκετό χρόνο, αφού χρειάζονται 5 λεπτά για να απομακρυνθούν όλα τα προϊόντα που βάλαμε.

Hair experts και stars του Hollywood αποκαλύπτουν τα μυστικά για πιο λαμπερά μαλλιά

Όσον αφορά στα πιο ξανθά μαλλιά, η απάντηση έρχεται από την κορυφαία στα hair trends, Jennifer Aniston.

Η Jenny έχει δηλώσει πως για να είναι οι ξανθές της ανταύγειες ακόμα πιο λαμπερές, μετά το λούσιμο χρησιμοποιεί μπύρα, την οποία αφήνει για τρία λεπτά και έπειτα ξεβγάζει με άφθονο νερό.

Hair experts και stars του Hollywood αποκαλύπτουν τα μυστικά για πιο λαμπερά μαλλιά

Για extra λάμψη σε όλα τα μαλλιά, οι hair experts συστήνουν να αλλάζουμε αρκετά συχνά σαμπουάν και conditioner, ώστε να μην συνηθίζει η τρίχα μας σε ένα συγκεκριμένο και να μην αναπτύσσει αντιστάσεις σε αυτά.

H Taylor Swift για να δώσει «αέρα» στα μαλλιά της, βουρτσίζει τις τούφες της μία – μία χρησιμοποιώντας τον κρύο αέρα από το πιστολάκι, πρώτα κανονικά όπως κάθεται και μετά κάνει την ίδια διαδικασία ανάποδα.

Οι ειδικοί το συνιστούν αυτό ως διαδικασία, καθώς δίνει όγκο στα μαλλιά χωρίς την χρήση των καταστροφικών για την τρίχα προϊόντων styling.