4 διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις τα μαντήλια σου αυτό το καλοκαίρι

Και δείξε το fashion icon που έχεις μέσα σου.
4 διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις τα μαντήλια σου αυτό το καλοκαίρι

Της Μάρως Καρούση 

Το μαντήλι είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το καλοκαίρι, αφού μας φέρνει όλον εκείνο τον αέρα και την θερινή αύρα που χρειαζόμαστε, ακόμα και αν είμαστε μέσα στην Αθήνα, στην καρδιά του Ιουλίου.

Σε διάφορα μήκη, prints και χρώματα, μπορείς να βρεις τα πιο εντυπωσιακά μαντήλια και να τα φορέσεις με τελείως μη συμβατικούς τρόπους.

Και πάμε να τους δούμε αμέσως.

#1 Head piece

Το να φορέσεις ένα μαντήλι στο κεφάλι, ως turban ή ως κορδέλα είναι ένας πάρα πολύ έξυπνος και stylish τρόπος να απογειώσεις το στυλ σου. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να «κλέψεις» μερικά tips.

#2 Crop top 

Εδώ και 2 χρόνια τα crop tops που δημιουργούνται από μαντήλια, έχουν γίνει must για όλες τις καλοκαιρινές ώρες της ημέρας, από το πρωί στην παραλία και από τον καφέ το απόγευμα, μέχρι το βραδινό σου ποτό.

#3 Παρεό

Το παρεό περνάει τις χρυσές του μέρες, σαν να ξημέρωσαν τα ’90s και η αλήθεια είναι πως μας αρέσει πάρα πάρα πολύ, ειδικά για beach style.

#4 Πασμίνα ή στον λαιμό 

Ο κλασσικός και πάντα δοκιμασμένος τρόπος να φορέσεις ένα μαντήλι, είναι στους ώμους σου ή στον λαιμό σου.

Ακόμα και αν επιλέξεις ένα πολύ απλό φορεματάκι και σανδάλια, με ένα floral φουλάρι, ριγμένο επιεικώς ατημέλητο πάνω σου, έχεις απογειώσει το look σου χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

What's Next