Louis Vuitton: Οι τσάντες του μέλλοντος είναι… φορητές τηλεοράσεις

Black Mirror - Louis Vuitton= 1 - 1.
Τα τρία σουτιέν που δεν πρέπει ποτέ να ξαναφορέσεις

Της Μάρως Καρούση 

Η επανάσταση στην μόδα είναι ένας από τους κύριους λόγους που λατρεύουμε να παρακολουθούμε τις τάσεις, όσο περίεργες και μακριά από τα θέλω μας και αν είναι.

Τα trends, το μέλλον στην μόδα, πάντα θα προσδιορίζεται από τους top Οίκους παγκοσμίως και αν ο Louis Vuitton δεν είναι ένας από αυτούς, ποιος θα μπορούσε να είναι;

Κεφάλαιο «τσάντες» λοιπόν, ή μάλλον… επανάσταση στις τσάντες.

Με μια σύντομη αναδρομή στις πιο revolutionary τσάντες, θα βρεθούμε στο 1962 όπου ο Eero Saarinen ξεκινάει μια σειρά αρχιτεκτονικής στο κέντρο πτήσης TWA σε σχήμα πτηνού, θα βρεθούμε 57 χρόνια μετά, με τον Nicolas Ghesquière που βασίστηκε σε αυτό και δημιούργησε ανάλογες τσάντες στο ίδιο σχήμα.

Περνάμε από το disco style του Blade Runner και στην μινιμαλιστική προσέγγιση της Chrysler Building και φτάνουμε στο 2020 όπου βλέπουμε τσάντες, άκρως λειτουργικές ως τηλεοράσεις, με την Louis Vuitton, να χαράσσει έναν καινοτόμο, total brand new δρόμο στην μόδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louis Vuitton Official (@louisvuitton) στις

Η ονομασία της καμπάνιας είναι «καμβάς του μέλλοντος» και οι οθόνες-τσάντες είναι κατασκευασμένες από τεχνολογία AMOLED, ίδια ακριβώς με αυτή των περισσότερων smartphones και ανάλυση 1920X1440.

Ο μακροχρόνιος στόχος του Οίκοι Louis Vuitton είναι να «σβήσουν» πλέον τα όρια του smartphone και της τσάντας μας και να είναι το απόλυτο ένα!

Όπως και να έχει, είναι αναμφίβολα ένα σημείο σταθμός στο fashion technology, που δεν μπορεί να προσπεράσει κανείς.