Τα μυστικά των influencers για τις τέλειες selfies μόλις αποκαλύφθηκαν

Χωρίς να έχεις αναλογίες μοντέλου, ούτε commercial πρόσωπο.
Τα μυστικά των influencers για τις τέλειες selfies μόλις αποκαλύφθηκαν

Της Μάρως Καρούση 

Το να βγάζεις φωτογραφίες έχει γίνει must δραστηριότητα, είτε όταν βλέπεις ένα όμορφο μέρος, είτε όταν αισθάνεσαι ότι πρέπει να απαθανατίσεις το look σου γιατί έχει αυτό το κάτι, ή γιατί με το που ανοίξεις την μπροστινή κάμερα, υπάρχει ο τέλειος φωτισμός και είναι κρίμα να μην αποτυπωθεί σε μια portrait selfie.

Και ναι, μπορεί να μην έχουμε τις αναλογίες μοντέλου ή το αψεγάδιαστο πρόσωπο που θα κόψει την ανάσα, έτσι ώστε όπως και να ποζάρουμε το αποτέλεσμα να είναι τέλειο.

Για αυτούς ακριβούς τους λόγους υπάρχουν τα κατάλληλα tricks που θα σε βοηθήσουν να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όλα είναι θέμα φωτισμού

Είτε θέλεις ολόσωμη φωτογραφία, είτε θέλεις ένα πορτρέτο, αν ο φωτισμός είναι καλός, η λήψη θα είναι τέλεια. Εάν, για παράδειγμα, στηθείς εκεί που «χτυπάει» ο ήλιος, τότε τα χρώματα δεν θα αποτυπωθούν σωστά και στις καλοκαιρινές σου λήψεις με μαγιό, θα τονιστούν και πιθανές ατέλειες.

Βρες τη γωνία σου

Σίγουρα έχεις ένα καλό προφίλ, το οποίο εκμεταλλεύεσαι σε κάθε selfie σου, όμως αναμφίβολα έχεις και μια καλή γωνία σώματος στην οποία όπου και να κάτσεις, θα βγεις καλή.

Το ότι θα προηγηθούν γύρω στις 50 λήψεις (το λιγότερο) μέχρι να την βρεις, είναι δεδομένο έτσι;

Τα μυστικά των influencers για τις τέλειες selfies μόλις αποκαλύφθηκαν

Μην τραβάς φωτογραφίες από ψηλά

Υπάρχει η φήμη ότι με το να τραβάς φωτογραφίες από ψηλά, δείχνεις πιο ψηλόλιγνη και το πρόσωπο σου πιο λεπτό. Αυτό όμως δεν ισχύει πάντα, αφού στις selfies, με το να κάνεις αρκετά «ψηλές» λήψεις, το κεφάλι δείχνει μεγαλύτερο και τα χαρακτηριστικά σου αλλοιώνονται.

Στις ολόσωμες λήψεις, ισχύει το ακριβώς αντίθετο από την φήμη αυτή. Για να βγει το σώμα πιο ψηλόλιγνο, πρέπει να τραβάς φωτογραφίες ελαφρώς από κάτω, ώστε να σου «χαρίσει» λίγο παραπάνω ύψος.

Και είσαι έτοιμη για τις καλύτερες φωτογραφίες, που θα απογειώσουν το feed σου στο Instagram!