Το καλύτερο δώρο για τη Γιορτή της Μητέρας που θα λατρέψετε και οι δύο

Δεν θα χρειαστεί να ξοδέψεις τίποτα.
Το καλύτερο δώρο για τη Γιορτή της Μητέρας που θα λατρέψετε και οι δύο

Της Μάρως Καρούση

Η Γιορτή της Μητέρας είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για να δείξεις εμπράκτως, έστω και εκείνη την Κυριακή του Μαΐου, την αγάπη, το ενδιαφέρον και το πόσο νοιάζεσαι την μητέρα σου.

Το βασικότερο λάθος μας, είναι πως όταν περνάμε την παιδική και εφηβική ηλικία, με τις κάρτες, τα λουλούδια και τα τραγουδάκια, σταματάμε να δίνουμε το απαραίτητο ενδιαφέρον σε αυτή την γιορτή, ενώ ακόμα και το να σηκώσεις το τηλέφωνο να πεις στην μαμά σου «Χρόνια πολλά, σε ευχαριστώ για όλα», στα 30 σου, μοιάζει στα μάτια της το καλύτερο δώρο του κόσμου.

Φέτος, φρόντισε να ακολουθήσεις την συμβουλή μας. Πώς μπορείς να κάνεις την Ημέρα της Μητέρας, την πιο ξεχωριστή μέρα του χρόνου για εκείνη;

Το καλύτερο δώρο για τη Γιορτή της Μητέρας που θα λατρέψετε και οι δύο

Πέρασε την ημέρα μαζί της.

Όσο μεγαλώνουμε, σταματάμε να περνάμε χρόνο με την μαμά μας. Οι ρυθμοί είναι γρήγοροι, οι δουλειές πολλές και ο ελεύθερος χρόνος μας, εξαιρετικά περιορισμένος.

Αυτή την Κυριακή, άδειασε το πρόγραμμά σου, πάρε τα αγαπημένα της λουλούδια και χτύπα της το κουδούνι.

Πες της ότι δεν χρειάζεται να μαγειρέψει τίποτα γιατί θα βγείτε έξω και πηγαίντε μια μεγάλη βόλτα. Πήγαινε την για εκείνο το brunch που τόσο συχνά πας με τις φίλες σου, κάντε μια βόλτα στη θάλασσα και μοιράσου μαζί της, όλα όσα σε προβληματίζουν και σε δυσκολεύουν. Με έναν μαγικό τρόπο, θα έχεις λάβει και εσύ το δικό σου δώρο.

Γιατί όσων χρονών και να φτάσεις, ό,τι και να περνάς, η μαμά πάντα θα ξέρει τι να πει.