Της Μάρως Καρούση 

Αν ανήκεις στην κατηγορία του καταναλωτικού ανθρώπου, θα σχηματίζονται καρτουνίστικα αστέρια στα μάτια σου στο «2+1 δώρο. ‘Ο,τι πάρεις 10 ευρώ. Κατάρρευση τιμών».

Είναι λογικό, είναι επόμενο, είναι άκρως κατανοητό ότι μόλις βρεις την ευκαιρία θέλεις να την αρπάξεις, να κάνεις έξυπνες αγορές και με 10 να αγοράσεις 100. Καλή αναλογία!

Εντάξει, να «τσιμπήσουμε» την ευκαιρία, αλλά κάπου μπαίνει το stop.

Σε κάποιες αγορές μας δεν πρέπει με τίποτα να κοιτάξουμε πώς θα γλιτώσουμε χρήματα, Στις περιπτώσεις που ακολουθούν καλύτερα να μην αγοράσεις τίποτα από το να αγοράσεις κάτι παρόμοιο εξαιρετικά φτηνό.

#Make up 

Κάτι που τοποθετούμε στο πρόσωπο μας, δεν πρέπει επ’ ουδενί να επιλέγεται με βάση το πόσο φτηνό είναι, αλλά το πόσο ποιοτικό και καλό είναι για το δέρμα μας.

#Πετσέτες μπάνιου

Η φτηνή πετσέτα είναι κάτι εξαιρετικά κακό για το δέρμα μας, οπότε κάνε αυτή την αγορά για τον εαυτό σου και δεν θα το μετανιώσεις. Μια καλή πετσέτα μπάνιου και προσώπου και σώματος, αξίζει!

Για αυτές τις αγορές δεν πρέπει με τίποτα να τσιγκουνευτείς τα χρήματα

#Εσώρουχα 

Σίγουρα όλες έχουν υποπέσει στο «αμάρτημα» των φτηνών εσώρουχων, των λίγο πιο s e x y, των λίγο πιο… λίγο γενικά.

Όμως, όσο μεγαλώνουμε και συνειδητοποιούμε πόσο σημαντικό είναι να φοράμε βαμβακερά εσώρουχα ώστε να μένει υγιής η ευαίσθητη περιοχή μας, τόσο πιο ακριβά και καλά εσώρουχα επιλέγουμε.

Για αυτές τις αγορές δεν πρέπει με τίποτα να τσιγκουνευτείς τα χρήματα

#Κρέμα προσώπου 

Ό,τι ακριβώς είπαμε στην περίπτωση του make up, ισχύει κατά γράμμα και εδώ.

Για αυτές τις αγορές δεν πρέπει με τίποτα να τσιγκουνευτείς τα χρήματα

Οι αλλεργικές αντιδράσεις από κακής ποιότητας κρέμες, είναι εξαιρετικά σύνηθες φαινόμενο.