Μας βάζουν τα γυαλιά: Τα δύο ζευγάρια ζωδίων που κάνουν σ ε ξ όπου σταθούν κι όπου βρεθούν

Υπάρχει, όμως, μία πολύ σοβαρή διαφορά μεταξύ τους.
Μας βάζουν τα γυαλιά: Τα δύο ζευγάρια ζωδίων που κάνουν σ ε ξ όπου σταθούν κι όπου βρεθούν

Της Άλις Ζαχαριάδη

Η χημεία στον έρωτα δεν είναι κάτι τόσο εύκολο να επιτευχθεί όσο πιθανότατα ακούγεται.

Και οι αστρολόγοι έχουν πραγματοποιήσει μελέτες και μελέτες προκειμένου να εντοπίσουν τα ζώδια που την έχουν μεταξύ τους. Και μάλιστα σε υπερβολικό βαθμό.

Οι δύο συνδυασμοί που εξετάζουμε σήμερα, θεωρούνται ως οι πλέον «δυνατοί» στο σ ε ξουαλικό κομμάτι που δεν υπάρχει περίπτωση να μην χαρούν τις μεταξύ τους περιπέτειες στο έπακρο.

Ποιοι είναι αυτοί;

Κριός – Τοξότης

Η αστρολογία κάνει λόγο για τον πιο εκρηκτικό σ ε ξουαλικό συνδυασμό. Και -μεταξύ μας- έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα. Ζώδια της φωτιάς και τα δύο… του δίνουν και καταλαβαίνει, μη διστάζοντας να επιδοθούν σε περιπτύξεις ακόμα και γνωρίζοντας πως υπάρχει κίνδυνος να γίνουν αντιληπτοί.

Αγαπούν το ξαφνικό, επιδιώκουν το καινούριο και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα να σπάνε νέο ρεκόρ κάθε φορά. Είναι από τα ζευγάρια που θα καλά θα κάνεις να μην πας μαζί τους διακοπές.

Και το καλύτερο; Κριός και Τοξότης ανήκουν στην κατηγορία εκείνων που μπαίνουν στη διαδικασία της σχέσης, υπό την προϋπόθεση, φυσικά, να μην «απειλεί» ο ένας την ελευθερία του άλλου.

Σα να λέμε ζευγάρι με σίγουρο μέλλον.

Σκορπιός – Λέων

Ταιριάζουν στο ερωτικό κομμάτι όσο λίγοι. Όμως σε αντίθεση με το προηγούμενο ζευγάρι, μόνο εκεί. Η πράξη είναι πάντα απολαυστική, το τέλος όμως αβέβαιο.

Δεν θεωρούνται από τους κορυφαίους συνδυασμούς σε όλα τα υπόλοιπα επίπεδα, το σ ε ξ, όμως, είναι σίγουρα το δυνατό τους χαρτί.

Ο πάντα αισθησιακός Σκορπιός ξέρει να χειρίζεται άψογα τον απαιτητικό και ασταμάτητο Λέοντα, με τους δυο τους αν καταφέρουν να συνυπάρξουν-πράγμα δύσκολο-, να ζουν τελικά μεγάλες συγκινήσεις.