Bronze γυαλάδες: Τα δύο σημεία του προσώπου σου που πρέπει να τις εφαρμόζεις

Όχι, τα highlighters δεν είναι για όλο το πρόσωπο.
Bronze γυαλάδες: Τα δύο σημεία του προσώπου σου που πρέπει να τις εφαρμόζεις

Της Άλις Ζαχαριάδη

Τις γυαλάδες τις λατρεύουμε όλες. Κυρίως με το που πιάσουν οι πρώτες ζέστες και το δέρμα μας αρχίζει να παίρνει την ηλιοκαμένη του απόχρωση, γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι του μακιγιάζ μας.

Δυστυχώς, όμως, οι περισσότερες το παρακάνουμε με τα αγαπημένα μας highlighters με αποτέλεσμα όχι μόνο να «βαραίνουμε» το make-up look μας, μα επιπλέον να καταστρέφουμε και το σχήμα του προσώπου μας.

Εσύ πόσο σίγουρη είσαι ότι χρησιμοποιείς σωστά τα λατρεμένα αυτά προϊόντα; Σε ποια σημεία πρέπει να εφαρμόσεις τα highlighters για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα;

Στα ζυγωματικά

Και προσοχή! Μόνο στα ζυγωματικά, όχι στα μάγουλα.

Συγκεκριμένα, οι γυαλάδες πρέπει να εφαρμόζονται  στο κόκαλο των ζυγωματικών, το σημείο στο οποίο «χτυπά» το φως περισσότερο από οπουδήποτε αλλού. Με τον τρόπο αυτό, σχηματίζονται γωνίες ακόμα κι αν δεν έχουμε.

Με τον ίδιο τρόπο, αν εφαρμοστούν οι γυαλάδες και στα μάγουλα, το πρόσωπό μας θα στρογγυλέψει και θα χάσει το σχήμα του.

Στο τόξο του φρυδιού

Σημείο – κλειδί για να φωτίσουμε το βλέμμα μας και να «χτίσουμε» το λαμπερό μας πρόσωπο.

Tip: Η μύτη και το πηγούνι είναι επίσης σημεία στα οποία εφαρμόζονται οι γυαλάδες. Ιδανικά, όμως, για να αποφευχθούν οι υπερβολές, θα μπορούσαμε να τις αφήσουμε εκτός.