Τα τρία πιο παρεξηγημένα ελληνικά νησιά για να φύγεις απ’ τα συνηθισμένα

Φύγε από τα συνηθισμένα.
Τα τρία πιο παρεξηγημένα ελληνικά νησιά για να φύγεις απ' τα συνηθισμένα

Της Μάρως Καρούση 

Θέλεις να πας με τους φίλους σου διακοπές και το μονοπώλιο το έχουν η Μύκονος και η Σκιάθος; Θέλεις να πας με τον αγαπημένο σου ρομαντικό ταξιδάκι και αν δεν πας Σαντορίνη ή Μήλο, θα είσαι δακτυλοδεικτούμενη;

Τέρμα πια στα στερεότυπα, αφού σήμερα θα σε πείσουμε πως οι τέλειες διακοπές με τις κολλητές, γίνονται στην Τήνο, τα πιο αξέχαστα ξενύχτια στην Σαντορίνη και οι καλύτερες φωτογραφίες στην Πάτμο.

#Τήνος

Έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν αλλά θα το ξαναπούμε και θα το στηρίζουμε με κάθε μέσο και κάθε τρόπο.

Η Τήνος δεν είναι εκείνο το νησί που έλκει αποκλειστικά τον θρησκευτικό τουρισμό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tinos Greece (@tinos_greece) στις

Είναι εκείνο το νησί που θα πας με την παρέα σου και θα περάσεις τέλεια από όλες τις απόψεις, αφού έχει εξαιρετικό φαγητό, εκπληκτικά coktail bars, μοναδικές παραλίες και χωριά και φυσικά… πολύ αξιόλογη νυχτερινή διασκέδαση.

#Σαντορίνη

Φυσικά και αν θες να πας με τον αγαπημένο σου θα πας και θα περάσεις και τέλεια.

Όπως φυσικά, όπου και αν πήγαινες με τον άνθρωπο που αγαπάς, οπότε άκυρο ως επιχείρημα ότι η Σαντορίνη είναι ένα ζευγαρονήσι, με ναι μεν αποστομωτική θέα αλλά πανάκριβη ζωή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Santorini (@santorini) στις

Όσο πιο μακριά πας από την Οία -που αυτή και μόνο αυτή είναι ο πιο ακριβός προορισμός- οι τιμές γίνονται αρκετά normal, με τα Φηρά να πρωταγωνιστούν στην νυχτερινή διασκέδαση.

# Πάτμος

Ακόμα ένα παρεξηγημένο νησί ως προς τον θρησκευτικό τουρισμό, αφού κόντρα στις προβλέψεις, είναι ένα από τα top και πιο ατμοσφαιρικά νησιά του Αιγαίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Patmos island photography (@patmosisland) στις

Οι παραλίες της είναι το απαύγασμα της νησιώτικης ατμόσφαιρας, με χρωματιστά βότσαλα, αμμουδιές που σε καλούν να τρέξεις, αλλά και beach bars που κρατούν μια lounge και χαλαρή ατμόσφαιρα, που σε άγει στην απόλυτη ξεκούραση.