Πανεύκολα styling tips για να φαίνεσαι πιο ψηλή

Σωστά ρούχα, σωστά αξεσουάρ και είσαι έτοιμη.
Πανεύκολα styling tips για να φαίνεσαι πιο ψηλή

Της Μάρως Καρούση 

Υπάρχουν πολλά tips για να κρύψεις τα κιλάκια που πήρες ή τους περιττούς πόντους σε κοιλιά ή περιφέρεια, τα οποία όντως λειτουργούν.

Και με τον σωστό χειρισμό, μπορείς να τονίσεις τα ατού σου και να παρουσιάσεις με τον καλύτερο τρόπο ακόμα και τις ατέλειές σου.

Σαν να λέμε, λοιπόν, πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε extra tips για να ξεγελάσουμε το μάτι.

Όταν για παράδειγμα, θέλουμε να δείχνει πιο ψηλή η σιλουέτα μας, τι κάνουμε; 

Πανεύκολα styling tips για να φαίνεσαι πιο ψηλή

Τα εξής τρία βασικά στιλιστικά κόλπα:

#Kαμπάνα

Μπορεί να το φοβάσαι αν δεν «αγγίζεις» το 1.70, καθώς υπάρχει η φήμη πως τα παντελόνια καμπάνες πάνε αποκλειστικά στις ψηλές γυναίκες.

Μέγα λάθος, αφού το συγκεκριμένο στυλ έχει την ικανότητα να «τραβάει» το σώμα και να δείχνει την σιλουέτα αρκετά πιο ψηλόλιγνη.

#Μίνι φούστα

Το μίνι πάντα θα δείχνει τα πόδια πιο μακριά, αφού όσο πιο κοντό ένα ρούχο -δηλαδή όσο μεγαλύτερη επιφάνεια αφήνει ακάλυπτη στην περιοχή των ποδιών- τόσο πιο ψηλά τα κάνει να δείχνουν.

Προσοχή στους κανόνες του μίνι, βέβαια, όπως είχαμε αναφέρει και παλαιότερα, αφού η γραμμή για να ξεφύγεις είναι πολύ λεπτή.

Πανεύκολα styling tips για να φαίνεσαι πιο ψηλή

#Τέλος στο μακρύ μαλλί 

Μπορεί τα μακριά μαλλιά να είναι στοιχείο θηλυκότητας, όμως εδώ δυστυχώς υπάρχει όντως ο κανόνας, πως πηγαίνουν αποκλειστικά σε ψηλές, αρκετά ψηλές γυναίκες.

Το πολύ μακρύ μαλλί -και μιλάμε για εκείνο που φτάνει κάτω από το στήθος- σε «τραβάει» όλο και πιο κάτω, χωρίς να σου προσθέτει τίποτα, ούτε style, ούτε ύψος.

Ευκαιρία να κάνεις και εκείνο το μακρύ καρέ που είναι το απόλυτο στα hair trends αυτής της περιόδου…