Τα κλασσικά -και επιβεβαιωμένα- σημάδια πως μια γυναίκα ετοιμάζεται να απιστήσει

Οι συμπεριφορές που «προδίδουν» τις γυναίκες.
Τα κλασσικά -και επιβεβαιωμένα- σημάδια πως μια γυναίκα ετοιμάζεται να απιστήσει

Της Μάρως Καρούση

Λένε πως όταν ένας άντρας απιστεί, δεν σημαίνει πως παύει να σε αγαπάει, καθώς μπορεί να διαχωρίσει το σώμα από το συναίσθημα. Έτσι, αν δεν τον καταλάβεις ή δεν στο πει μόνος του ώστε να το συζητήσετε και να δείτε πώς και αν πορεύεστε από εδώ και πέρα, δεν θα αλλάξει κάτι στο μεταξύ σας.

Λένε επίσης, πως όταν μια γυναίκα απιστεί, σημαίνει πως είναι ήδη στην πόρτα της εξόδου αυτής της σχέσης και πως αυτή της η απιστία, ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα πριν πει το οριστικό «αντίο».

Ποια είναι, όμως, τα πιο κλασσικά σημάδια που προμηνύουν πως μια γυναίκα είναι εξαιρετικά κοντά στο να πέσει στην αγκαλιά ενός άλλου;

Δεν θυμώνει

Δεν θέλω να επιστρατεύσω το γυναικείο στερεότυπο πως οι γυναίκες μουρμουρίζουν και θυμώνουν άνευ λόγου.

Αλλά ένα είναι το σίγουρο: Αν κάνεις κάτι που συνήθως την εκνεύριζε και στο επισήμανε με σκοπό να το διορθώσεις και δεν σου πει τίποτα πλέον για αυτό, κάτι έχει ξεκινήσει να πηγαίνει πολύ λάθος.

Τα κλασσικά -και επιβεβαιωμένα- σημάδια πως μια γυναίκα ετοιμάζεται να απιστήσει

Ρωτάει μόνο για σένα

Και θα σκεφτείς«Καλά τι μπορεί να έχει πάει τόσο κακά, μια δεν θυμώνει, μια ρίχνει την προσοχή της πάνω μου…». Λυπάμαι, αλλά μια γυναίκα και γιατί να το κάνουμε ειδικό, ένας άνθρωπος, θέλει να μιλάει για την μέρα του με τον άνθρωπο του, θέλει να μοιράζεται τις σκέψεις του και όταν αυτό δεν γίνεται, το επίκεντρο θα γίνεις εσύ.

Χωρίς να ενδιαφέρεται πλήρως για όσα λες, μόνο και μόνο για να μην πέσει η προσοχή πάνω της. Ύποπτο; Ναι!

Δεν θέλει να κάνετε πράγματα

Και αν πεις «Ευτυχώς, γιατί δεν αντέχω άλλο να ψάχνω καινούργια πράγματα μαζί», έχεις σφάλλει οικτρά.

Δεν υπάρχει πιο ξεκάθαρο σημάδι, γιατί όταν μια γυναίκα σταματάει να θέλει να κάνετε από κοινού δραστηριότητες και πράγματα που θα ανανεώσουν ουσιαστικά την σχέση σας, το πράγμα είναι ένα βήμα πριν το άκουσμα της σφυρίχτρας.