Σορτς: Οι τρεις «χρυσοί» κανόνες του

Ακολούθησε τους αυτό το καλοκαίρι.
Σορτς: Οι τρεις «χρυσοί» κανόνες του

Της Μάρως Καρούση 

Όσο πιο ηλιόλουστες μέρες διανύουμε, τόσο πιο πολύ θέλουμε να βγάλουμε από την ντουλάπα τα σορτς μας, τα κοντά μας μπλουζάκια και αέρινα φορεματάκια.

Αλλά αν πρέπει να διαλέξουμε ένα και μόνο κομμάτι που σηματοδοτεί την άνοιξη και το καλοκαίρι, αυτό είναι αναμφίβολα τα σορτσάκια μας, το ρούχο που πραγματικά μπορεί να σε «ντύσει» από το πρωί μέχρι το βράδυ και να φαίνεσαι εξίσου stylish και ταιριαστή με την περίσταση.

Πάμε να δούμε τους τρεις «χρυσούς» κανόνες για να επιλέξεις το σωστό σορτς για το σώμα σου, την άνεσή σου και φυσικά το στυλ σου.

#1 Δεν χρειάζεται να είναι πολύ κοντό 

Το ότι είναι σορτς, δεν συνεπάγεται και να είναι οριακά σαν μαγιό.

Για να είσαι s e x y, δεν χρειάζεται να επιλέξεις εκείνο το σορτς που αφήνει ακάλυπτο πολύ μεγάλο μέρος, αλλά εκείνο που πραγματικά σου πάει και σε κρατάει στιλάτη. Γιατί άλλο s e x y και άλλο προκλητική.

Διαλέγεις και παίρνεις.

*Ιδανικό μήκος, ένα χέρι πάνω από το γόνατο.

#2 Σορτς δεν είναι μόνο το jean 

Σορτς: Οι τρεις «χρυσοί» κανόνες του

Το κεφάλαιο «σορτς», γράφει με τεράστια γράμματα στον υπότιτλο του «JEAN», κάτι που ήρθε η ώρα να αλλάξουμε.

Φυσικά, πάντα θα λατρεύουμε τα αγαπημένα μας jean σορτσάκια που μας βολεύουν και συντροφεύουν παντού, αλλά υπάρχουν και εξαιρετικά stylish suede, υφασμάτινα ή και δερμάτινα, για να απογειώσεις τις εμφανίσεις σου.

Και μην ξεχνάμε και τα bike shorts φυσικά.

#3 Επίλεξε το πιο βολικό 

Το σορτς από μόνο του, είναι ένα ρούχο που αν είναι λίγο πιο στενό, λίγο πιο κοντό, λίγο πιο άβολο με λίγα λόγια, θα σε τρελάνει και θα είσαι όλη την ώρα με την έννοια να το φτιάχνεις, όσο μπορείς.

Για αυτό, όταν πάμε για αγορά σορτς, είτε αυτό είναι κάτι casual, είτε κάτι πιο επίσημο, πρέπει να είμαστε 100% σίγουρες ότι μας κάνει, μας «κάθεται» σωστά και μας βολεύει απόλυτα.