Ρυζογκοφρέτες: Άσε εκτός τις κλασσικές και επίλεξε τις πιο νόστιμες του εμπορίου

To πιο παρεξηγημένο snack όλων των εποχών αποκαθιστά την φήμη του.
Τρεις επιστημονικές αλήθειες για τα ζευγάρια που είναι μαζί πολλά χρόνια

Της Μάρως Καρούση 

Εάν ένα snack έχει κριθεί όσο κανένα άλλο, με τον κόσμο να μην το αποκαλεί καν με το όνομα του αλλά «φελιζόλ», αυτό δεν είναι άλλο από τις ρυζογκοφρέτες.

Με το bullying που έχουν δεχτεί από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν στο food community, ήρθε η στιγμή της δόξας τους, αφού από την μία έχουμε το κίνημα του eat clean όπως έχουμε αναφέρει και από την άλλη το καλοκαίρι που έρχεται όλο και πιο απειλητικά, με εμάς να στρεφόμαστε στα υγιεινά και light snacks.

Φυσικά και η σκέτη, κλασσική ρυζογκοφρέτα μπορεί να μην σε βρίσκει fan της, αρκετά αντιληπτό και κατανοητό.

Όμως, έψαξες αρκετά τις υπόλοιπες εναλλακτικές; Σε τι άλλες εκδοχές μπορείς να τις βρεις, που αναμφίβολα θα σε εκπλήξουν;

Πριν δούμε τις εναλλακτικές μορφές τους, να αναφέρουμε πως με cottage cheese, μαρούλι, τοματίνια και λίγη καλή διάθεση, οι ρυζογκοφρέτες, δεν έχουν καμία διαφορά από τα κράκερς που έχουν και τις διπλές και τριπλές τους θερμίδες.

Πάμε στις παραλλαγές τώρα;

Με σοκολάτα

Έχεις ακούσει ένα ρητό που λέει πως όπου βάζεις σοκολάτα όλα τρώγονται; Ε, ισχύει απόλυτα αφού μπορείς να βρεις ρυζογκοφρέτα και με σοκολάτα γάλακτος και με υγείας.

Και -πίστεψε μας- αποτελεί το τέλειο snack, που θα ικανοποιήσει απόλυτα την επιθυμία σου για γλυκό.

Ρυζογκοφρέτες: Άσε εκτός τις κλασσικές και επίλεξε τις πιο νόστιμες του εμπορίου

Bonus

Εξαιρετική επιλογή και αυτές με την φράουλα, δοκίμασε τες οπωσδήποτε.

Με γεύση pizza

Το τελειότερο snack για ποτό, για μασούλημα, για ό,τι και αν θελήσεις, αφού αν ψάξεις καλά θα βρεις τις πιο νόστιμες μπουκίτσες ρυζογκροφρέτας με γεύση πίτσα.

Θερμίδες σχεδόν μηδενικές, γεύση στον Θεό και εσύ πιο έξυπνη από ποτέ, αφού τέλος στα πατατάκια με τις ταινίες και τα αγαπημένα σου βράδια με Netflix.

Ρυζογκοφρέτες: Άσε εκτός τις κλασσικές και επίλεξε τις πιο νόστιμες του εμπορίου

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις στο Google ρυζογκοφρέτες με πίτσα και να δεις, σε ποιο κοντινό σου κατάστημα μπορείς να τις προμηθευτείς.

Μόλις τις δοκιμάσεις, θα νομίζεις πως ανακάλυψες κάτι αντίστοιχο με την Αμερική.

Θυμήσου το!