Τρεις συνήθειες πριν τον ύπνο που είναι καταστροφικές για το δέρμα σου

Άλλαξε τες τώρα.
Λευκό animal print: Η τάση του χειμώνα παίρνει ανοιξιάτικη μορφή

Της Μάρως Καρούση 

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο ύπνος.

Είναι καλός για την ενέργεια, την συγκέντρωση, τη θετική σκέψη, όπως φυσικά και την υγεία και φρεσκάδα του δέρματός μας. Οι περισσότερες από εμάς έχουμε κάποιες μόνιμες συνήθειες πριν τον ύπνο, εκ των οποίων πολλές μπορεί να έχουν αρνητικές συνέπειες σε άλλους τομείς.

Γιατί ναι, εάν έχεις ξυπνήσει με ερεθισμένο δέρμα και «σπασίματα», ίσως είναι καιρός να κοιτάξουμε καλά τι κάνουμε λίγο πριν κοιμηθούμε και να γίνουν μερικές αλλαγές.

Τι μπορεί να φταίει λοιπόν;

#1 Δεν αλλάζεις συχνά σεντόνια

Ανεξάρτητα από το πόσο καθαρά μπορεί να είναι τα σεντόνια σου ή ίσως να φαίνονται ότι είναι, το γεγονός ότι κοιμάσαι πάνω σε αυτά, για πολλές μέρες συνεχόμενα, δεν βοηθάει καθόλου το δέρμα σου.

Τρεις συνήθειες πριν τον ύπνο που είναι καταστροφικές για το δέρμα σου

 

#2 Κοιμάσαι σε λάθος θερμοκρασίες 

Η θερμοκρασία είναι ένα εκπληκτικά σημαντικό μέρος για το δέρμα. Η λανθασμένη θερμοκρασία μπορεί να έχει αισθητά δυσμενείς επιπτώσεις σε αυτό και μπορεί να επηρεάσει ακόμη και τη συνολική ποιότητα του ύπνου σου.

#3 Να κάνεις skip την περιποίηση του προσώπου σου 

Πολλές από εμάς βαριούνται απίστευτα την περιποίηση του προσώπου λίγο πριν τον ύπνο, κάτι που είναι απαγορευτικό και εξαιρετικά λάθος.

Ακόμα και αν αισθάνεσαι πάρα πολύ κουρασμένη, ταλαιπωρημένη και ίσως δεν το θεωρείς τόσο σημαντικό, δεν πρέπει ποτέ να πέφτεις στο κρεβάτι σου χωρίς να έχεις βάλει ό, τι είναι αυτό που περιποιείσαι το πρόσωπό σου.

Από ενυδατική κρέμα, προϊόντα ειδικά για τα σπυράκια, για τις ρυτίδες, μέχρι ΦΥΣΙΚΑ, να ξεβαφτείς!