Οι 3 καταστάσεις μπροστά στις οποίες όλοι οι άντρες κιοτεύουν

Ισχυρό φύλο και φαλλοκρατικές αηδίες…
Οι 3 καταστάσεις μπροστά στις οποίες όλοι οι άντρες κιοτεύουν

Καθίστε να δείτε πως πάει… Α, ναι: «Ο άντρας του σπιτιού». «Η κολώνα του σπιτικού». «Το αρσενικό» ή, αν είστε σε mood Πολάκη, «Το σερνικό». «Το ισχυρό φύλο», «Ο κουβαλητής» και όλα τα συναφή τα οποία υπαινίσσονται πως ο άντρας είναι κράμα ομάδας της Superleague (και πιο συγκεκριμένα ο Ατρόμητος) και σχολικής τσάντας (η No Fear).

Εν ολίγοις, ο άντρας ο σωστός (αν κι όχι απαραιτήτως ο πρόστυχος, ο έξυπνος, ο γοητευτικός-  πες τα ρε Τσαλίκη) δε φοβάται ποτέ και πουθενά και έχει καρδιά χιλίων και πλέον λεόντων. Σωστά;

Πιο «καμία σχέση» δε γίνεται. Γιατί, βλέπετε, υπάρχουν 3 περιπτώσεις στις οποίες όλοι οι άντρες παράγουν, ενδόμυχα, αλλεπάλληλα «κο-κο-κο», σε μια άριστη μίμηση της κότας.

Ποιες είναι αυτές; Μα φυσικά…

Όταν εμφανίζεται μια γιγαντιαία κατσαρίδα στο σπίτι

Οι 3 καταστάσεις μπροστά στις οποίες όλοι οι άντρες κιοτεύουν

Καταλαβαίνεις πως κάτι δεν πάει καλά από τη γυναικεία τσιρίδα, που θυμίζει Μαρία Κάλλας όταν αγγίζει τις υψηλότερες οκτάβες: «ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!» ουρλιάζει η δικιά σου και τότε γίνεται αυτό που φοβάσαι- αντί να βρει το θάρρος η κάργια να την σκοτώσει από μόνη της, έρχεται σε σένα και σ’ εκλιπαρεί να βγάλεις τα κάστανα από τη φωτιά, στέλνοντας το τέρας να συναντήσει το δημιουργό του.

Προκειμένου να μη σε πάρει για φλώρο, κάνεις 3 τέταρτα να βρεις το κατάλληλο παπούτσι και καλά για να την ξεκάνεις, την ίδια στιγμή που από μέσα σου εύχεσαι να έχει επιστρέψει το θεριό από κει που ήρθε. Δεν έχει φύγει: στέκεται εκεί στην κρεβατοκάμαρα με τα 12 εκατοστά του καφετιού κορμιού της σ’ εγρήγορση και τις κεραίες της προτεταμένες. «Μη φοβάσαι μωρό μου», λες μ’ έναν βροντώδη ψίθυρο, «εγώ είμαι εδώ». Δυο ώρες αργότερα, ακόμα εκεί είσαι- στο ίδιο σημείο.

Ε ναι λοιπόν, οι άντρες φοβούνται τις κατσαρίδες.

Όταν είναι να παντρευτεί

Οι 3 καταστάσεις μπροστά στις οποίες όλοι οι άντρες κιοτεύουν

Μπορεί να το σκέφτηκες καλά και να γονάτισες μπροστά της κάνοντας την πρόταση, όμως τώρα- όσο πλησιάζει η ώρα του «κρεμάσματος»- εύχεσαι να είχες μιμηθεί τους Εύζωνες και να ήσουν πάντοτε περήφανα όρθιος. Έτσι, δε θα ήταν ανάγκη τώρα να περιτριγυρίζεσαι από 342 ανεξήγητα ενθουσιασμένους ανθρώπους και με την καρδιά σου να σπριντάρει πιο γρήγορα κι από τον Γιουσέιν Μπολτ.

«Τυχερέ!», σου λένε οι συγγενείς, «τι κορίτσι παίρνεις». Εσύ από «παίρνεις» θέλεις μόνο να πάρεις τα βουνά ή να έρθει ο χάρος να σε πάρει.

Μην ανησυχείς: όλοι οι άντρες κιοτεύουν μπροστά στο γάμο.

 Όταν έρχεται ο διοικητής για επιθεώρηση

Οι 3 καταστάσεις μπροστά στις οποίες όλοι οι άντρες κιοτεύουν

Είσαι γνωστός στο λόχο ως «Ο άνιωθος Λάρι» (αυτό από το «Μουλάρι» λόγω εμφανισιακών ομοιοτήτων) και όλοι υμνούν την παροιμιώδη σου ψυχραιμία, όμως υπάρχει- ή έχει υπάρξει- μια στιγμή στη θητεία σου που έφτασες στα όρια της λιποθυμίας από το άγχος.

Παρασκευή, ο λοχαγός έχει αναλάβει προσωπικά την επιθεώρηση και όπως είσαστε παρατεταγμένοι ο ένας δίπλας στον άλλον προκειμένου να σας «εξετάσει», αρχίζεις να ιδρώνεις και να γεμίζεις αμφιβολίες: «Είναι εντάξει ο φοριαμός μου, έχω ξυριστεί σε σημείο παράνοιας όπως μας θέλει ο στρατός, είναι αρκετά καλογυαλισμένα τα άρβυλά μου ή μήπως πάω καρφί όχι για απλή φυλακή, αλλά για ισόβια;». Μην αισθάνεσαι άσχημα τώρα που το μυστικό σου αποκαλύφθηκε.

Όλοι ψιλοφρικάραμε όταν ήταν η ώρα της επιθεώρησης.

What's Next