Οι άντρες ψήφισαν: Αυτές είναι οι πιο μη διαχειρίσιμες γυναικείες συμπεριφορές

Τις ξέρεις όλες και μην το αρνηθείς.
Οι άντρες ψήφισαν: Αυτές είναι οι πιο μη διαχειρίσιμες γυναικείες συμπεριφορές

Της Μάρως Καρούση

Το στερεότυπο ότι μερικές γυναικείες συμπεριφορές, είναι από τα πιο εκνευριστικά πράγματα σε αυτόν τον πλανήτη το γνωρίζουμε. Όπως φυσικά και το ότι οι άντρες θα το εκμεταλλευτούν αυτό, μέχρι να σβήσει ο ήλιος και θα πατήσουν πάνω σε αυτό, ώστε να φανούν ανώτεροι.

Οι άντρες όμως μαζεύτηκαν, ψήφισαν και συναποφάσισαν ποια είναι η «χρυσή» τριάδα πιο εκνευριστικών και μη διαχειρίσιμων γυναικείων συμπεριφορών, με αύξουσα σειρά.

Είσαι έτοιμη για αυτό; Πάμε…

#3 Τα ξέρετε όλα

Από τα πιο εκνευριστικά πράγματα στη συμπεριφορά μας, είναι αυτή η μανία που έχουμε -σύμφωνα πάντα με το αντρικό φύλο- να το παίζουμε φωτεινός παντογνώστης, όπως φυσικά και να ρίχνουμε πάντα το χαρτί «το δικό μου είναι σημαντικότερο, το δικό μου είναι πιο σπουδαίο, πιο αστείο, πιο δραματικό, πιο, πιο, πιο».

Οι άντρες ψήφισαν: Αυτές είναι οι πιο μη διαχειρίσιμες γυναικείες συμπεριφορές

#2 Δεν λέτε τι έχετε 

Ακόμα πιο εκνευριστικό χρίζεται το θρυλικό «Τι έχεις; Τίποτα». Αρκετά πιθανό σενάριο για τους άντρες είναι να ζητάμε μάντη αντί για σύντροφο, καθώς αυτό θα έλυνε πολλά προβλήματα.

Η θεωρία τους υπόκειται στο ότι όσες φορές και αν μας ρωτήσουν τι έχουμε, αν έχουμε κάτι, ή γιατί είμαστε έτσι, δεν θα πάρουν καμία απάντηση.

Και ξέρεις κάτι; Αν έχετε κάνει εσείς κάτι, βρείτε το μόνοι σας!

#1 Το καμπανάκι κινδύνου για ό,τι θηλυκό κυκλοφορεί

Μια κάποια υπερβολή, αλλά πάμε να κάνουμε define στο «ό,τι θηλυκό κυκλοφορεί».

Οι άντρες έχουν την γενικευμένη εικόνα, πως με μας ενοχλούν όλες οι γυναίκες του σύμπαντος που θα βρεθούν στον διάβα τους, γιατί έτσι, κάτι που δεν ισχύει ούτε στο μισό του μισού. Για να μας ενοχλήσει κάτι πρέπει να μας έχει δοθεί κάτι που λέγεται «δικαίωμα».

Άπαξ και δεν έχει δοθεί αυτό, αλλά παράλληλα υπάρχουν γυναίκες που τρελαίνονται με ό,τι περνάει και κινείται και φράσεις όπως «Γιατί κοίταξες την σερβιτόρα έτσι;», «Γιατί πρέπει να δουλεύεις με την Μαρία και όχι να επιλέξεις τον Κώστα;» και άλλες τέτοιες μικρές παράνοιες, τότε ναι, δικαίως αυτό βρίσκεται στην πρώτη θέση.