Οι stars εξομολογούνται τις μεγαλύτερες ανασφάλειες που τις έστειλαν στον ψυχολόγο

Πανέμορφες, επιτυχημένες, με μια ζωή που όλοι θα ζήλευαν... Και όμως «κουβαλούσαν» πιο μεγάλες ανασφάλειες και από τις καριέρες τους.
«Eat clean»: Τι είναι τελικά το νέο αυτό διατροφικό trend;

Της Μάρως Καρούση 

Υπάρχουν λοιπόν εκείνες οι μέρες που θα σηκωθείς από το κρεβάτι σου, θα πιάσεις τα «ψωμάκια» σου, θα κοιτάξεις την μύτη σου που πάλι δεν σου αρέσει και θα αναλογιστείς «Γιατί να μην ξυπνάω με την διάθεση της Angelina Jolie;» .

Να σου πω όμως κάτι; Δεν θα ‘θελες να ξυπνήσεις με την διάθεση της Angelina Jolie, γιατί και αυτή έχει τα θεματάκια της.  

Και δεν είναι η μόνη στη λίστα μας, αφού τέσσερις από τις πιο λαμπερές, επιτυχημένες και πανέμορφες γυναίκες που πέρασαν ποτέ από το Hollywood, μεγάλωσαν με τεράστιες ανασφάλειες και κόμπλεξ, που τις στιγμάτισαν. 

Angelina Jolie 

Η καλλονή ηθοποιός, που έχει κάνει μιλιούνια από άντρες να καρδιοχτυπήσουν σε ένα της βλέμμα, έχει δηλώσει:

«Θεωρώ πως η έλλειψη αυτοπεποίθησης, ήταν, είναι και θα είναι το μόνιμο θέμα μου».  

Οι stars εξομολογούνται τις μεγαλύτερες ανασφάλειες που τις έστειλαν στον ψυχολόγο

Η ίδια συμπλήρωσε πως έχει τόσα αδύνατα σημεία που δεν μπορεί να τα διαχειριστεί και πως μερικές φορές αισθάνεται σαν να είναι part από το muppet show. 

Merilyn Monroe 

Η γυναίκα που θεωρήθηκε το απόλυτο σύμβολο της θηλυκότητας, είναι γνωστό ότι είχε τεράστιο κόμπλεξ με την δουλειά της. 

Οι stars εξομολογούνται τις μεγαλύτερες ανασφάλειες που τις έστειλαν στον ψυχολόγο

Aκόμα και όταν είχε αρκετή εμπειρία στην υποκριτική, δεν μπόρεσε να αποβάλλει την σκέψη ότι όλοι την έβλεπαν απλώς σαν «την ωραία» και μέχρι εκεί, με την ίδια κάθε φορά που έβγαινε στο set για γύρισμα, να γεμίζει εξανθήματα σε όλο της το σώμα από το άγχος της για επιβεβαίωση.

Shakira 

Το κούνημα των γοφών της, έκανε τον απανταχού αντρικό πληθυσμό να «λυγίσει» στο πέρασμα της. Kαι τι με αυτό; Η Shakira ποτέ δεν ένιωσε όμορφη και είχε πάρα πολλά χρόνια προβλήματα αυτοπεποίθησης και αυτοσεβασμού. 

Ναι ναι, αυτή η Shakira που βλέπεις εδώ…

Όταν ξεκίνησε κοντά στα 30 της, να κοιτάζει τον εαυτό της στον καθρέφτη κλαίγοντας και μονολογώντας πως θα ήθελε να έχει πιο μακριά πόδια, πιο λεπτή περιφέρεια και πιο ίσια μαλλιά, αντιλήφθηκε πως είχε έρθει η ώρα να επισκεφτεί έναν ειδικό.   

Audrey Hepburn

Οι stars εξομολογούνται τις μεγαλύτερες ανασφάλειες που τις έστειλαν στον ψυχολόγο

Ακόμα ένα γυναικείο πρότυπο ομορφιάς, που έκανε τους άντρες της δεκαετίας του ’50 και του ’60, να αναζητούν ένα «αντίγραφό» της απεγνωσμένα.

Και όμως, χωρίς ποτέ να το βγάλει προς τα έξω, χωρίς ποτέ να χτυπήσει την πόρτα ενός ψυχολόγου, έλεγε αρκετά συχνά στον γιο της:   

«Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λένε πως είμαι όμορφη. Έχω μεγάλη μύτη, μικρό στήθος και είμαι υπερβολικά αδύνατη. Ο κόσμος δεν βλέπει καλά».