To κοινό ψήφισε: Αυτές είναι οι καλύτερες σκηνές όλων των κύκλων του GoT

Και μας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους.
Game of Τhrones final season: Το trailer και η ημερομηνία της πρεμιέρας μόλις αποκαλύφθηκαν

Της Μάρως Καρούση 

Μια εβδομάδα πριν κάνει πρεμιέρα η 8η και τελευταία σεζόν του Game Of Thrones, τα σενάρια σταμάτησαν να αναπτύσσονται, οι φήμες ηρέμησαν και ο κόσμος πλέον περιμένει υπομονετικά να περάσουν αυτές οι τελευταίες μέρες για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα.

Γιατί ναι, περιμέναμε πολύ, με τα 2 χρόνια να μην τα λες και ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Οπότε, σε όλον αυτό τον χρόνο που είχαν οι απανταχού fans της σειράς, έκατσαν κάτω και σκέφτηκαν.

Aν το GoT έπρεπε να χωρέσει σε 2 με 3 επεισόδια, ποιες σκηνές θα κρατούσαμε από τους 7 κύκλους του; Και κάπως έτσι προέκυψε η πιο ανατριχιαστική δεκάδα που έχεις διαβάσει ποτέ στη ζωή.

Μαζεμένη τόση συγκίνηση δεν ξέρω αν θα αντέχαμε.

#10 Ο αποκεφαλισμός του Ned Stark

Στην αναμονή του 8ου κύκλου θα πεις «Οk, έχω δει και χειρότερα στο GoT». Τότε όμως, που ήσουν μια αθώα ψυχή που ξεκινούσε μια σειρά με πρωταγωνιστή τον Sean Bean, δεν ήσουν προετοιμασμένος για αυτό. Αποτέλεσε την πρώτη σκηνή που σε προετοίμασε για το θα ακολουθούσε.

#9 Η αναγέννηση της Daenerys με τους δράκους στους ώμους

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Game of Thrones Not Official (@game.of.throneseason8) στις

Μπορεί να μην ήταν η πιο επιβλητική εμφάνιση των δράκων, αλλά μάθαμε πως η κοπέλα έχει δράκους όντως, δεν μπορεί να καεί και μάλλον είναι και η επίσημη διάδοχος του θρόνου.

#8 Ο Night King υψώνει τα χέρια του

Ε π ο ς. Μας σόκαρε; Ναι. Μας πλήγωσε; Σίγουρα. Αλλά ήταν μαγεία. Το σημείο που ο Night King υψώνει τα χέρια του και αυτόματα ανασταίνονται όσοι ήταν πεθαμένοι μας λέει ένα πράγμα: The Winter is here.  

#7 Η Cersei ανατινάσσει τo King’s Landing

Προσπαθώντας να ξεπεράσουμε τα memes του Tommen να πέφτει από το παράθυρο, κρατάμε την ανατριχίλα που μας έδωσε το βλέμμα της Cersei, όπως κρατούσε το κρασί της και έβλεπε το King’s Landing και αρκετό κόσμο να τσουρουφλίζεται.

#6 Ο μονόλογος του Tyrion στην δίκη για τον Joffrey  

Δεν θα πούμε πολλά. Δεν χρειάζονται πολλά. Ξέρεις για τι μιλάω, όπως και εκείνος, γιατί πίνει και ξέρει πράγματα, that’s his job.

#5 H νεκρανάσταση του Jon Snow  

Πολύ αναμενόμενο για να μην είναι στην λίστα, πολύ συγκλονιστικό για να μην είναι. Μπορεί να είχε χιλιοακουστεί ότι θα γίνει και ότι ο Jon Snow δεν πρόκειται να μας αφήσει, αλλά σε προκαλώ να δεις τα reaction videos με το που ανοίγει ο Jon τα μάτια του. Σε χαμηλή ένταση το ηχείο σου όμως.

#4 Hold The Door, Hodor  

Ξέρεις… Και αν είσαι fan του μαζοχισμού, ξαναδές το. Εμείς στο αφήνουμε εδώ…

#3 Η συνάντηση  

Στον κύκλο που μας πέρασε, για πρώτη και εμβληματική φορά, συναντήθηκαν όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς μας σε μια σκηνή που όσες φορές και να την δούμε, πάντα θα μας γεμίζει ανατριχίλα.

#2 The Battle of Bastards 

Η σκηνοθεσία… οι ερμηνείες… η φωτογραφία… τι μπορούμε να πούμε για αυτό το επεισόδιο, το τιμημένο με Emmy επεισόδιο.

Συνεχόμενη αγωνία, κομμένη ανάσα σε κάθε nanosecond του επεισοδίου και η πιο μεγάλη μάχη κατά πολλούς όλης της σειράς.  

#1 The Red Wedding 

Όσοι κύκλοι και να περάσουν, όσα επεισόδια και να προηγηθούν, μόλις έπεσαν οι τίτλοι του επεισοδίου 9 της τρίτης σεζόν, τίποτα δεν ήταν το ίδιο.

Το σοκ ήταν τόσο μεγάλο, έθεσε την ωμότητα σε άλλη διάσταση, με το φινάλε να μας αφήνει μείον δύο. Της αγαπημένης μητέρας όλων, Catelyn και του king of the North, Rob.

Memorable references: Όταν μπήκαμε στην νοοτροπία του GoT και ξεκινήσαμε να ευχόμαστε να βρει ο θάνατος επιτέλους τους χειρότερους χαρακτήρες όλων των εποχών, το χαμόγελο που σχηματίστηκε στο στόμα μας όταν μας άφησε χρόνους o Joffrey και ο Ramsay, ήταν πιο μεγάλο και από πρωί Χριστουγέννων.  

Και το πόρισμα πλέον είναι απλό… Ένας Θεός ξέρει τι μας περιμένει στο big finale του Game Of Thrones.