To FBI απεφάνθη: Αυτά τα ζώδια είναι οι χειρότεροι εγκληματίες

Πολύ απλά, δεν θα το πιστεύεις.
Οι 7 μέρες φαγούρας όταν κόβεις το τσιγάρο

Της Μάρως Καρούση

Και εκεί που νόμιζες ότι τα ζώδια ως κουβέντα, ασχολία και βασική ερώτηση σε όποιον πρωτογνωρίζεις, αφορά εσένα, τις φίλες σου και την Άση Μπήλιου, έρχεται έρευνα από το FBI και μας αφήνει «παγωτό».

Γιατί ναι, το FBI πραγματοποίησε ανάλυση, όπου κατέταξε τους εγκληματίες στατιστικά, ανάλογα με το ζώδιό τους και τις παρανομίες τους, με τα αποτελέσματα να μας εκπλήσσουν.

Πάμε λοιπόν να δούμε από την θέση Νο12 μέχρι την Νο1, ποιο είδος εγκληματία, ανήκει σε ποιον εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου.

#12 Δίδυμος 

Πίστευες ότι ο Δίδυμος θα βρίσκεται πιο ψηλά στην εγκληματικότητα; Να που τον βρίσουμε στην τελευταία θέση, αφού στατιστικά είναι αρκετά νομοταγής. Και ενώ μπορεί να στήνει απάτες, δεν οδηγείται σε αυτό που ονομάζεται παρανομία, γιατί εντάξει, για να τα λέμε και όλα, ο Δίδυμος μπορεί να σε σκοτώσει με τα λόγια, αλλά αυτό ακόμα δεν είναι ποινικό αδίκημα.

#11 Υδροχόος 

Μπορεί να είναι πίσω από το μεγαλύτερο έγκλημα, αλλά τα χέρια του δεν θα τα βάψει με αίμα σε καμία περίπτωση. Το ταλέντο του είναι σίγουρα να χειραγωγεί τους άλλους και να τους «φυτεύει» στο μυαλό πως εκείνοι θέλησαν να κάνουν το εκάστοτε έγκλημα… ενώ σίγουρα δεν το θέλησαν μόνοι τους.

#10 Λέων

Το έγκλημα που θα κάνει ο Λέων, θα γίνει μόνο και μόνο για να κάνει το «κομμάτι» του. Δεν τον νοιάζει καν να συλληφθεί, μην σου πω ότι θα το θέλει κιόλας, αφού άπαξ και κάνει κάτι, πρέπει να είναι ο star, πώς να το κάνουμε. Αλλά ούτε αυτός είναι εξαιρετικά επικίνδυνος, αφού τα εγκλήματα που φαίνεται να κάνουν οι Λέοντες, δεν είναι δολοφονίες, αλλά δολοπλοκίες, συνήθως οικονομικού χαρακτήρα.

To FBI απεφάνθη: Αυτά τα ζώδια είναι οι χειρότεροι εγκληματίες

#9 Σκορπιός 

Αρκετά χαμηλά ο Σκορπιός στην λίστα της εγκληματικότητας, για τη φήμη που κουβαλάει. Κι όμως, αυτό δεν τους αφαιρεί από το πόσο εκδικητικοί είναι, ωστόσο όχι με άγριο και άκρως εγκληματικό τρόπο. Τα στατιστικά έχουν δείξει πως οι Σκορπιοί, είναι οι καλύτεροι πληρωμένοι δολοφόνοι.

#8 Ιχθύες

Τα ευαίσθητα ψαράκια, παραμένουν ευαίσθητα και στην λίστα μας, αφού ναι μεν  θεωρούνται και είναι επικίνδυνα, αλλά όχι σε εγκλήματα που περιλαμβάνουν δολοφονίες και μηχανορραφίες.  Εκεί που ειδικεύονται είναι τα εγκλήματα σχετικά με ναρκωτικά και οτιδήποτε περιλαμβάνει την φαρμακευτική. Να τη και η ονειροπόλα φύση του ζωδίου, δεν μπορούμε να πούμε.

#7 Ζυγός

Αρκετά επικίνδυνο ζώδιο που θα μπορούσε πανεύκολα να φιγουράρει ακόμα πιο ψηλά, αν δεν το επηρέαζε τις περισσότερες φορές, η διπολική του φύση. Στυγνοί και διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο εκτελεστές, με εξαιρετικά μεγάλη ροπή στα όπλα.

#6 Παρθένος 

Πολύ ψηλά στην λίστα μας, με ειδικότητα στην διάρρηξη και στο χάκινγκ. Δεν μπλέκεται με αίματα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, γιατί βάφει το αίμα παιδιά και πολύ δύσκολα θα «πιαστεί» αφού τα γάντια είναι ο καλύτερος του φίλος.

#5 Αιγόκερως

Αρκετά κοντά με τον Σκορπιό σε ιδιοσυγκρασία εγκλήματος, αλλά πολύ πιο πάνω σε εγκληματική σκέψη. Άκρως σαδιστής,  με κάθε κίνηση της οποιασδήποτε εγκληματικής πράξης που θα κάνει, να είναι τρομερά οργανωμένη. Από ποιον; Από τον ίδιο φυσικά, αφού δεν θέλει κανέναν συνεργό, τα κάνει όλα μόνος του.

#4 Κριός

Δεν δένεται συναισθηματικά με κανέναν, αφού σύμφωνα με το FBI, μπορεί οι Σκορπιοί να είναι οι καλύτεροι πληρωμένοι δολοφόνοι, αλλά οι Κριοί το κάνουν καλύτερα. Λατρεύουν τα όπλα, δουλεύουν συνήθως για άλλους και δεν τους νοιάζει και ιδιαίτερα το να βάψουν τα χέρια τους με αίμα αν χρειαστεί.

#3 Τοξότης 

Η αισιόδοξη και χαρούμενη φύση του Τοξότη, έρχεται σε εξαιρετικά μεγάλη αντίθεση με την τεράστια εγκληματική του φύση. Έχουν τρομερά μεγάλη ροπή στην εγκληματικότητα και η ειδικότητα τους είναι οι κλοπές. Αλλά μεγάλες κλοπές, σαν την διάρρηξη του Εθνικού Νομισματοκοπείου ας πούμε…

#2 Ταύρος 

Δικαιωματικά στην δεύτερη θέση, αφού… μετράς; Πρώτον, λατρεύει το χρήμα, το πολύ χρήμα και θα έκανε τα πάντα για αυτό. Δεύτερον, φλερτάρει πολύ έντονα με τις ψυχικές ασθένειες, οπότε δεν θα διστάσει να κάνει ακόμα και το πιο βίαιο έγκλημα. Τρίτον, δεν θα πει όχι στο να απομακρύνει με ό, τι τρόπο χρειαστεί τους συνεργούς του, για να μείνει ολομόναχος. Θα πιαστεί πιο γρήγορα όμως και από το ζώδιο στην πρώτη θέση.

#1 Καρκίνος

Ποιος το περίμενε! Ο Καρκίνος, αυτό το τόσο συναισθηματικό ζώδιο να είναι ο νούμερο ένα εγκληματίας, ανάμεσα σε τόσους Διδύμους και Σκορπιούς. Και όμως, λέγεται πως όσο «δυνατά» μπορεί να αγαπήσει και να λατρέψει κάποιον, τόσο «δυνατά» μπορεί και να μισήσει. Τα στατιστικά λένε πως οι περισσότεροι serial killers είναι Καρκίνοι, αφού αν τους πειράξεις κάτι που αγαπούν, μεταμορφώνονται στον χειρότερο και πιο βίαιο άνθρωπο που έχουν δει τα μάτια σου.