DIY: Ο σπιτικός χυμός αντιγήρανσης που χρησιμοποιείται σαν μάσκα ομορφιάς

Για την πιο νεανική λάμψη στο δέρμα.
DIY: Ο σπιτικός χυμός αντιγήρανσης που χρησιμοποιείται σαν μάσκα ομορφιάς

Της Μάρως Καρούση 

Το δέρμα μας, είναι το πρώτο και κύριο σημείο που πρέπει να προσέχουμε και να προστατεύουμε με ό,τι τρόπο μπορούμε, με κυρίαρχο τις ενυδατικές που κρατούν το πρόσωπο μας λαμπερό, φρέσκο και νεανικό.

Αλλά επειδή οι εποχές είναι δύσκολες και οι αγορές καλών καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης και ομορφιάς, αποτελούν ακριβό σπορ, ας δούμε την πιο έξυπνη, εναλλακτική και πανεύκολη λύση, για να φτιάξεις μια κρέμα προσώπου σπίτι σου.

Η ουσία σε μια καλή ενυδατική κρέμα που θα προσφέρει βαθύ καθαρισμό είναι να προκαλέσει αυτό το εφέ λάμψης στο δέρμα, να λειάνει την επιφάνεια και να δώσει μια νεανική όψη.

Η εναλλακτική που θα σου προτείνουμε, θα σου τα προσφέρει όλα αυτά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το νούμερο ένα μυστικό για λάμψη στο δέρμα σου κρύβεται στα εσπεριδοειδή και κατ’ επέκταση στην βιταμίνη C. Και ήρθε η ώρα να τα εκμεταλλευτείς.

Τι πρέπει λοιπόν να κάνεις;

DIY: Ο σπιτικός χυμός αντιγήρανσης που χρησιμοποιείται σαν μάσκα ομορφιάς

Σε ένα ποτήρι φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι, τοποθέτησε ένα κομμάτι βαμβάκι, μέχρι να εμποτιστεί. Μέσα σε 5 λεπτά από αυτή την διαδικασία, τοποθετούμε τον χυμό στο πρόσωπο μας με απαλές κινήσεις από τον λαιμό, προς το μεσόφρυο και το αφήνεις για 5 λεπτά αυστηρά.

Στη συνέχεια, ξεπλένεις με χλιαρό προς κρύο νερό και σκουπίζεις ταμποναριστά.

Ουσιαστικά, αυτό που δεν είναι γνωστό είναι πως τα εσπεριδοειδή έχουν τη δυνατότητα να «καθαρίσουν» απόλυτα τον οργανισμό μας από κάθε τοξίνη της επιδερμίδας και οδηγούν σε άμεση φωτεινότητα του δέρματος.

Τόσο άμεση, που θα δεις διαφορά από την πρώτη κιόλας μέρα.