La Casa de Papel: Η ημερομηνία του τρίτου κύκλου ανακοινώθηκε και έχουμε το πρώτο teaser

Τι ξέρουμε μέχρι τώρα
La Casa de Papel: Η ημερομηνία του τρίτου κύκλου ανακοινώθηκε και έχουμε το πρώτο teaser

Της Μάρως Καρούση 

Tο La Casa de Papel είναι μια σειρά – φαινόμενο που σαν άλλο GoT -όχι σε περιεχόμενο αλλά σε φανατισμό- έκανε το απόλυτο «μπαμ» και έγινε το νούμερο ένα talk of the town, με το Netflix να το αγοράζει από το ισπανικό δίκτυο και όλα να παίρνουν μια άλλη τροπή.

Οι φημολογίες, τα σενάρια, τα what if με πρώτο και κύριο το τι θα γίνει τελικά με τον Berlin, ήρθε η ώρα να σταματ’ησουν, καθώς έχουμε στα χέρια μας, το πρώτο teaser, αλλά και την ημερομηνία έναρξης του τρίτου κύκλου.

Στην ουσία, περιμέναμε ότι όπου να ναι, θα απολαύσουμε επιτέλους τα νέα επεισόδια, με το Netflix να μας χαλάει κάπως τα σχέδια και να ανακοινώνει πρεμιέρα στην καρδιά του καλοκαιριού.

19 Ιουλίου λοιπόν θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου και το cast είναι και αυτό σε άκρως καλοκαιρινό κλίμα.

Οι πρώτες εικόνες που έχουμε και οι πρώτες πληροφορίες που λαμβάνουμε, είναι πως όλο το cast, πλην του Berlin, διασκεδάζει και χαλαρώνει σε εξωτικούς προορισμούς ξοδεύοντας όλα τα λεφτά που πήραν από το Νομισματοκοπείο.

Μέχρι που – πολύ αναμενόμενα, αφού μιλάμε για La Casa-  κάτι στραβώνει και στο νησί εισβάλλει ο στρατός…

Και ενώ οι κόκκινες στολές του Dali έγιναν viral και περιμέναμε να τις ξαναδούμε, δεν υπάρχουν. Όμως, οι πληροφορίες που έχουμε, είναι πως θα εμφανιστούν νέες στολές και ίσως γίνουν ακόμα πιο γνωστές και must…

Η αντίστροφη μέτρηση λοιπόν, ξεκινά.