Οι τρεις διασημότεροι κρύσταλλοι ενέργειας και ο λόγος που πρέπει να τους επιλέξεις για το σπίτι σου

Πιστεύεις στα vibes;
Οι τρεις διασημότεροι κρύσταλλοι ενέργειας και ο λόγος που πρέπει να τους επιλέξεις για το σπίτι σου

Της Μάρως Καρούση 

Οι κρύσταλλοι έχουν χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες χρόνια από τον κόσμο και παρόλο που οι «δυνάμεις» τους δεν έχουν επιστημονική βάση, είναι πιο δημοφιλείς από ποτέ τη φετινή σεζόν.  

Πολλοί πιστεύουν στην ενέργεια που «κουβαλούν», με τις μελέτες να εστιάζουν στο κλασσικό placebo, όμως υπάρχει και εκείνη η θεωρία σύμφωνα με την οποία οι πέτρες παράγουν ηλεκτρική ενέργεια υπό πίεση, ως απόδειξη της «δύναμης» που έχουν. 

Και μπορεί να μην ανήκεις στους believers της συγκεκριμένης τάσης της εποχής και στις ενδεχόμενες αλλαγές που οι κρύσταλλοι προσφέρουν στην διάθεσή σου, όμως τα πασίγνωστα πλέον crystal stores, έχουν γίνει must, με τις τρεις διασημότερες πέτρες να είναι οι εξής:

Αμέθυστος 

Αυτή η μωβ πέτρα λέγεται πως βοηθά να αποσυνδέεστε από τις αρνητικές και «ανθυγιεινές» σκέψεις, προκαλώντας ενός είδους κάθαρση στην αύρα, το μυαλό και το σώμα.   

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Crystal Bae? (@chakrazulucrystals) στις

Ροζ χαλαζίας 

Το κλασσικό κρύσταλλο αγάπης που το ακολουθεί ο θρύλος του ότι συνδέεται με την καρδιά και «ανοίγει»  νέα επίπεδα συγχώρεσης, συμπόνιας και αληθινής αγάπης, είτε αναφερόμαστε στο ρομαντικό, το οικογενειακό ή το ερωτικό κομμάτι.  

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beth Ann Kennedy (@pinkhearthealing) στις

Φθορίτης 

Ο φθορίτης με τα χρώματα του πράσινου, του μωβ, του μπλε και του λευκού, αποτελεί το κρύσταλλο της εστίασης, της  σκέψης και της έμπνευσης.

Συμβάλλει στην απομάκρυνση της αποδιοργάνωσης και του αποσυντονισμού, ενώ συνιστάται για σπουδές, εργασία και γενική παραγωγικότητα. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Online Crystal & Jewelry Shop (@rockswithsass) στις