Σειρά – εμμονή: Το ψυχολογικό θρίλερ που ανατρέπει όλα τα κλισέ του είδους (VId)

Αν έχεις κάνει το λάθος και δεν την έχεις ξεκινήσει, ήρθε η ώρα να επανορθώσεις...
Σειρά - εμμονή: Το ψυχολογικό θρίλερ που ανατρέπει όλα τα κλισέ του είδους (VId)

Τελειώνουμε σιγά, σιγά με την καραντίνα, όχι όμως και με τις σειρές που μάθαμε (και) χάρη στην καραντίνα. Το Netflix μας έχει συνηθίσει σε σειρές «διαμάντια», οπότε και το YOU δεν θα αποτελούσε εξαίρεση.

Αν και πολλοί θεωρούν πως το story του είναι τραβηγμένο, υπερβολικό και εκτός πραγματικότητας, σε μια εποχή όπου τα social media και η δημόσια προβολή της ιδιωτικότητάς μας, είναι μία 24/7 δραστηριότητά μας, τίποτα δεν είναι εξωπραγματικό.

Αλλά ας μιλήσουμε λίγο για την ιστορία μας.

Πρωταγωνιστής ο -χωρίς καμία μα καμία υπερβολή- εξαιρετικός και πολύ ταλαντούχος o Penn Badgley, όπου κόντρα στην μιντιακή εποχή που διανύουμε, έχει μια βαθιά αγάπη για την κλασσική λογοτεχνία, όντας υπάλληλος σε ένα βιβλιοπωλείο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη COMPLEX (@complex) στις

Ο ίδιος, δεν έχει κανέναν λογαριασμό στα social, δεν ασχολείται με την τεχνολογία και δεν του αρέσει αυτή η δημόσια προβολή της εικόνας μας. Φαινομενικά τουλάχιστον. Μέχρι που γνωρίζει την Elisabeth Lail την οποία ερωτεύεται κεραυνοβόλα και μέχρι που του γίνεται η απόλυτη εμμονή.

Χωρίς να θέλουμε να σποιλάρουμε τίποτα, ο πρωταγωνιστής μας, Joe, πηγαίνει το stalking σε άλλα επίπεδα, σε ένα σημείο που ξεφεύγει από την οθόνη ενός υπολογιστή ή λάπτοπ και γενικά ξεφεύγει, παίρνοντας απτή μορφή, με τον ίδιο να παρακολουθεί κάθε κίνηση της αγαπημένης του, Beck, χωρίς όμως να θεωρεί τίποτα από όσα κάνει, υπερβολικό ή περίεργο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bu Diziye Bayıldım (@budiziyebayildim) στις

Ο Joe είναι ξεκάθαρα ένας creepy τύπος, που έχει ξεπεράσει τα όρια της ψυχοπάθειας και έχει ως μότο του πως θα κάνει τα πάντα, αλλά -πρόσεξε με- τ α  πάντα, για να είναι ευτυχισμένη η κοπέλα που αγαπάει.

Όμως, είναι παράλληλα και εκείνος ο τύπος που προστατεύει, αγαπάει και σχεδόν μεγαλώνει, το 12χρονο αγοράκι που μένει δίπλα του και είναι παραμελημένο από την ναρκομανή μητέρα του.

Το YOU, είναι μια σειρά που έγινε το απόλυτο talk of the town μέσα σε ένα βράδυ, αφού έκανε ένα μεγάλο μπαμ στον κόσμο των binge watchers της Γης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Filmes e séries?❤️ (@filmesssseseriesss) στις

Το ότι έχει αρκετές προβλέψιμες σκηνές και εξελίξεις, δεν της αφαιρεί τίποτα από το μεγαλείο της.

Και αν κάτι καταφέρνει αναμφίβολα, είναι το ότι μας βάζει σε μια συνεχόμενη σκέψη, του που θα μπορούσε τελικά να μας φτάσει αυτή η προβολή μας στα social; Είναι άραγε τόσο τρελός ο Joe;

Οk, είναι, αλλά οι σκέψεις που κάνει και τα όσα ψάχνει μέσω των social media -και πες μου ειλικρινά- είναι όντως τόσο μακριά από την πραγματικότητα;