Δεν το είχε προβλέψει κανείς: Το παράξενο κοινό χαρακτηριστικό που έχουν οι περισσότεροι singles

Αποκλείεται να το γνώριζες.
Στον... κόσμο τους! Με ποια φράση αποχαιρέτησε το 2018 το κάθε ζώδιο;

Της Μάρως Καρούση 

Πολλές έρευνες έχουν εστιάσει στα κοινά χαρακτηριστικά εκείνων που επιλέγουν -ή και όχι- να είναι μόνοι τους. Στα πιστεύω, τα θέλω και τα πρέπει, που ενδεχομένως θέτουν στους άλλους και για αυτό καταλήγουν να είναι singles. 

Όμως το κοινό χαρακτηριστικό για το οποίο θα ενημερωθείς ευθύς αμέσως θα σε εκπλήξει και θα παραδεχτείς πως δεν θα μπορούσες να το έχεις προβλέψει εύκολα.

Γιατί ναι, ήρθε μια νέα έρευνα η οποία αποκαλύπτει σε ποια κατηγορία ανθρώπων θα βρούμε τους περισσότερους singles.

Για ποιους μιλάμε; Για τους λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης. 

Δεν το είχε προβλέψει κανείς: Το παράξενο κοινό χαρακτηριστικό που έχουν οι περισσότεροι singles

Ουσιαστικά, αναφερόμαστε σε εκείνους που είναι «ανοιχτοί» στο να γνωρίσουν κάποιον αλλά μάλλον ο τρόπος που επιλέγουν να το κάνουν, είναι αρκετά λάθος. Σύμφωνα με την έρευνα λοιπόν, οι singles που ερωτήθηκαν, δήλωσαν πως όντως αναζητούν κάποιο πιθανό ταίρι στις βραδινές τους εξόδους. 

Πριν βγουν όμως, 8 στους 10 θα καταναλώσουν από ένα χαλαρό ποτό σε ένα πιο ήρεμο μαγαζί, ενώ στο main μαγαζί που θα διασκεδάσουν μέχρι να ξημερώσει, θα καταναλώσουν από δύο μέχρι τρία. Αξίζει να αναφερθεί πως το 36% των ερωτηθέντων, απάντησε πως πίνει ακόμα ένα ποτό στο σπίτι, πριν ξεκινήσει για την έξοδό του.  

Δεν το είχε προβλέψει κανείς: Το παράξενο κοινό χαρακτηριστικό που έχουν οι περισσότεροι singles

Αυτή η συνεχής κατανάλωση αλκοόλ, όμως, σύμφωνα με τα στοιχεία, αλλοιώνει την εικόνα που έχει κάποιος για ένα άτομο που ενδεχομένως ενδιαφέρεται, ωραιοποιώντας το και μη εκτιμώντας σωστά και σοφά την κάθε περίπτωση.  

Δεν είναι μυστικό ,άλλωστε, πως χάρη στην αλκοόλη, πολλοί άνθρωποι απελευθερώνονται και γίνονται αρκετά πιο κοινωνικοί, με αποτέλεσμα όχι μόνο να βλέπουν μια διαστρεβλωμένη εικόνα για τον άλλο, αλλά να παρουσιάζουν και οι ίδιοι μια διαστρεβλωμένη εικόνα για τους εαυτούς τους. 

Να λοιπόν και ένας παράγοντας που δεν είχαμε υπολογίσει…