Όταν το νυστέρι κάνει λάθη: Οι πιο αποτυχημένες πλαστικές του Hollywood

Stars που το παράκαναν με τις πλαστικές επεμβάσεις.
Όταν το νυστέρι κάνει λάθη: Οι πιο αποτυχημένες πλαστικές του Hollywood

Της Μάρως Καρούση 

Το Hollywood και οι πλαστικές επεμβάσεις είναι δύο έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες, αφού μερικοί από τους πιο λαμπερούς εκπροσώπους του σε μια προσπάθεια να κρατήσουν αιώνια την νιότη, την λάμψη και την φρεσκάδα των max 30, έπεσαν στην παγίδα της υπερβολής.

Οι κατηγορίες είναι δύο σε αυτές τις περιπτώσεις: Από τη μία εκείνοι που προέβησαν σε τόσες πλαστικές μέχρι που αλλοιώθηκαν σε τέτοιο βαθμό με όλους εμάς να δυσκολευόμαστε να τους αναγνωρίσουμε και από την άλλη εκείνοι που «τεντώθηκαν» όσο δεν πήγαινε με αποτέλεσμα να χαίρονται, να λυπούνται και να σοκάρονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Ποιες είναι, όμως, κατά κοινή ομολογία οι χειρότερες πλαστικές του Hollywood;

Donatella Versace 

Είναι από τα πρώτα πρόσωπα που θα σκεφτούμε σε τέτοιες περιπτώσεις και ποιος θα μας δώσει άδικο;

Η Donatella Versace είναι εκείνο το πρόσωπο που θα δείξεις σε κάποιον για να σταματήσει τις πλαστικές επεμβάσεις. Με πλήρη αλλοίωση των χαρακτηριστικών της, από τα μάτια, τα χείλη και το πηγούνι, η ίδια εξασφάλισε στον εαυτό της, μια νέα εμφάνιση… ή μάλλον την χειρότερη εκδοχή που θα μπορούσε να «χαρίσει» στον εαυτό της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Donatella Versace (@donatella_versace) στις

Cher 

Όλοι θεωρούμε πως η εικόνα που έχουμε για την Cher είναι αυτή της φωτογραφίας και ότι ναι, εντάξει, έχει κάνει μερικές μικροεπεμβάσεις για να γίνει και εκείνη μέρος της αιώνιας νεότητας.

Αμ δε! Η Cher δεν έχει ουδεμία σχέση με την γυναίκα που γνωρίζουμε καθώς έχει «πειράξει» πάνω της, χωρίς καμία υπερβολή, ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cher (@cher) στις

Mickey Rourke 

Και ενώ γνωρίζουμε πως οι πλαστικές επεμβάσεις είναι γυναικείο σπορ, έρχεται ο Mickey Rourke και καταργεί κάθε τέτοια θεωρία.

Αποτέλεσε σύμβολο του s e x, με το γυναικείο κοινό να τρελαίνεται μαζί του στις 9½ Βδομάδες, με εκείνον όμως να μην μπορεί να δεχτεί το φυσιολογικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MICKEY ROURKE (@mickey_rourke_) στις

Πως πολύ απλά μεγαλώνει όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Κάτι που τον σημάδεψε τόσο πολύ, όσο οι πλαστικές επεμβάσεις που έκανε στο πρόσωπό του τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

Courteney Cox 

Δεν το λες και εύκολο πράγμα να βλέπεις τον ολόφρεσκο και ολόλαμπρο 30χρονο εαυτό σου σε non stop συχνότητα στη σειρά Friends που θα προβάλλεται για πάντα και εσύ να βλέπεις πως ο χρόνος δεν έχει πατήσει pause.

Η ίδια δεν κατάφερε να μείνει μακριά από το νυστέρι του πλαστικού της, ανήκοντας φυσικά σε εκείνη την κατηγορία του «τεντώματος».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Courteney Cox (@courteneycoxofficial) στις

Nicole Kidman 

Είχε ανέκαθεν τον τίτλο της πιο ψυχρής και ανέκφραστης του Hollywood και αποφάσισε να το κάνει ακόμα πιο πράξη.

Δεν θέλησε να αφήσει μέρα να περάσει από πάνω της, με το botox και οτιδήποτε ενέσιμο να γίνονται οι καλύτεροι της φίλοι, με την ίδια να τα αγαπάει ιδιαίτερα.

Βέβαια, δεν μπορείς να καταλάβεις πλέον και αν αγαπάει κάτι, αφού οι εκφράσεις της είναι σαν να τις έχεις ζωγραφίσει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman) στις

Με ανεξίτηλο. Και μετά να έβαλες κόλλα…

What's Next