Εxtensions βλεφαρίδας: Τρεις μύθοι και δύο αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις

Αξίζει τελικά;
Εxtensions βλεφαρίδας: Τρεις μύθοι και δύο αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις

Της Μάρως Καρούση 

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία στο πρόσωπο μιας γυναίκας είναι αναμφίβολα το βλέμμα της και τι καλύτερο και πιο σαγηνευτικό από πυκνές, μακριές και κατάμαυρες βλεφαρίδες;

Τα τελευταία χρόνια η μόδα επιτάσσει τις μόνιμες βλεφαρίδες ή αλλιώς τα extensions, με τις γυναίκες να τα λατρεύουν και να τα επιλέγουν φανατικά. Ωστόσο, πολλά έχουν ακουστεί για το κατά πόσο είναι κάτι καλό για τις ήδη υπάρχουσες βλεφαρίδες μας και το αν τελικά αξίζει να δώσουμε ένα χρηματικό ποσό για exte.

Ιδού λοιπόν οι τρεις μεγαλύτεροι μύθοι και οι τρεις μεγαλύτερες αλήθειες για την τοποθέτηση extensions στις βλεφαρίδες μας. 

Tα extensions στις βλεφαρίδες μας, οδηγούν σταδιακά στην απώλεια των δικών μας. 

ΜΥΘΟΣ 

Είναι μια διαδικασία που όταν γίνεται με τα σωστά προϊόντα και από έμπειρο τεχνίτη, δεν προκαλεί καμία φθορά στον θύλακα της δικής μας τρίχας.   

Κρατούν το πολύ τρεις εβδομάδες και θέλουν συντήρηση

ΑΛΗΘΕΙΑ 

Τα extensions κρατούν από δύο μέχρι τρεις εβδομάδες και μετά χρειάζονται ή ειδική αφαίρεση ή συντήρηση. 

Δεν μπορείς να βουτάς το κεφάλι σου στη θάλασσα 

ΜΥΘΟΣ 

Φυσικά και μπορείς, απλώς αν παρατηρήσεις πως το αλατόνερο σε επηρεάζει εξατομικευμένα και φεύγουν πιο γρήγορα κάποια από τα τουφάκια, μπορείς να προμηθευτείς έναν ειδικό ορό που σταθεροποιεί ακόμα περισσότερο την κόλλα. 

Η διαδικασία τοποθέτησης κρατά δύο ώρες

ΑΛΗΘΕΙΑ 

Η τοποθέτηση γίνεται τουφάκι – τουφάκι πάνω στις δικές σου βλεφαρίδες και μιλάμε για 120 με 150 τεμάχια που πρέπει να τοποθετηθούν με προσοχή.

Άρα ναι, οι δύο ώρες είναι απαραίτητες με την συντήρηση να είναι στη μία ώρα.  

Οι 3D βλεφαρίδες είναι καλύτερη επιλογή  

ΜΥΘΟΣ 

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε καλά στο μυαλό μας είναι πως στόχος μας είναι ένα εντυπωσιακό, αλλά φυσικό αποτέλεσμα. 3D βλεφαρίδες συνιστώνται σε πιο ιδιαίτερες περιστάσεις και κάτι που δεν ξέρεις μέχρι να τις «φορέσεις» είναι πως είναι εξαιρετικά βαριές για το βλέφαρό σου.  

Η επιλογή είναι καθαρά στο χέρι σου και στο τι ζητάς από το αποτέλεσμα που θέλεις να έχει το βλέμμα σου.

Αν κάτι, όμως, πρέπει να κρατήσουμε σαν φυλαχτό για αυτό το θέμα, είναι πως η εύρεση του κατάλληλου ινστιτούτου και του εξαιρετικά καλά ενημερωμένου και έμπειρου τεχνίτη, είναι το Α και το Ω όλης της διαδικασίας.