Οι τρεις πιο επικίνδυνες γυναίκες που «απειλούν» ανοιχτά τη σχέση σου

Και πώς να τις αντιμετωπίσεις.
Οι τρεις πιο επικίνδυνες γυναίκες που «απειλούν» ανοιχτά τη σχέση σου

Της Μάρως Καρούση 

Φυσικά και όταν ξεκινάς μια σχέση, πρέπει να είσαι απαλλαγμένη από κάθε ενδεχόμενο «κακό» περίγυρο και να έχεις κλειστά τα αυτιά σου στις εν δυνάμει «Σειρήνες» που ίσως καραδοκούν να βρουν ένα παραθυράκι εισόδου σε αυτή.

Το κατά πόσο αυτό είναι εύκολο ή δύσκολο, εννοείται ότι αρχικά εξαρτάται από τον σύντροφό σου και από το τι «αέρα» δίνει σε κάθε επίδοξη «εισβολέα».

Το θέμα είναι πως ανεξαρτήτως αυτού, υπάρχουν τρεις κατηγορίες γυναικών που καλό θα ήταν να έχεις τα ραντάρ σου σε εγρήγορση και να είσαι έτοιμη να αντιδράσεις, ή και όχι…

Η συνάδελφος

Δεν είμαστε τίποτα παρανοϊκές να ζηλέψουμε επειδή έχει δίπλα του απλώς μια γυναίκα συνάδελφο. Αλλά ξέρεις πολύ καλά για ποια κατηγορία μιλάω.

Για εκείνη στη δουλειά, που δεν καταλαβαίνει ότι μετά το 8ωρο δεν είναι πια συνάδελφοι. Το κινητό του θα χτυπάει ασταμάτητα, μια με κλήσεις, μια με μηνύματα και θα αναπτύσσεται μια οικειότητα χωρίς κανέναν λόγο, με τα νεύρα σου να φτάνουν στο κόκκινο.

Οι τρεις πιο επικίνδυνες γυναίκες που «απειλούν» ανοιχτά τη σχέση σου

Η λύση σου δεν είναι να κάνεις την υστερική φυσικά, αλλά το να κάνεις αυτό που λένε οι φίλοι μας οι Βρετανοί «taste from his own medicine». Σήκωσε το κινητό σου κατά τις 9 το βράδυ και μίλα για θέματα δουλειάς και όχι μόνο και όταν έρθει η ώρα που θα σε ρωτήσει ο αγαπημένος, με ποιον μιλούσες, πες «Με τον Κώστα από την δουλειά, αν και του έχω πει ότι είναι ενοχλητικό να μιλάμε εκτός δουλειάς, δεν καταλαβαίνει».

Who’s the boss τώρα;

Η κολλητή φίλη

Υπάρχουν δύο κατηγορίες γυναικών, αυτές που υποστηρίζουν πως υπάρχει φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών και αυτές που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει.

Εμείς δεν θα ταχθούμε σε μια μεριά, απλώς θα πούμε πως πολύ δύσκολα υπάρχει ανιδιοτελής φιλική αγάπη μεταξύ των δύο φύλων, που ποτέ δεν έχει αναπτυχθεί κανένα συναίσθημα έστω από μια πλευρά.

Οι τρεις πιο επικίνδυνες γυναίκες που «απειλούν» ανοιχτά τη σχέση σου

Υπάρχουν λοιπόν πολλές πιθανότητες, αυτή η κολλητή του αγαπημένη σου να μην έχει τόσο αθώα συναισθήματα και να καραδοκεί για το πότε θα «σπάσει» κάτι μεταξύ σας, ώστε να μπορέσει να παρηγορήσει όπως θέλει…

2 1/2 Η φίλη – πρώην

Καταλαβαίνεις πολύ καλά για τι επικινδυνότητα μιλάμε στο κομμάτι της σχέσης έτσι; Μια κακή στιγμή σας, αρκεί για να πέσει στη αγκαλιά του παλιού, καλού, δοκιμασμένου…

Η… πεθερά

Με κίνδυνο «αφορισμού» και συνεχούς κατάρας από τις πανταχού αγορομανάδες αυτής της Γης, θα μιλήσουμε με αλήθειες γιατί ναι, ας το παραδεχτούμε: Πολλές σχέσεις έχουν φτάσει στα όρια της διάλυσης ή και έχουν διαλυθεί εξαιτίας μιας μαμάς που δεν μπόρεσε να δεχτεί πως η εκάστοτε κοπέλα δεν ήταν αρκετή για τον λεβέντη της…

Ίσως η πιο επικίνδυνη κατηγορία για να είμαστε ειλικρινείς και ίσως αυτή η περίπτωση που δεν μπορείς να αντιδράσεις.