Άνοιξη 2019: Τα δύο μεγαλύτερα trends για κάθε μήκος μαλλιού

Χωρίς να χρειαστείς επίσκεψη στο κομμωτήριο.
Άνοιξη 2019: Τα δύο μεγαλύτερα trends για κάθε μήκος μαλλιού

Της Μάρως Καρούση 

Τα μαλλιά αποτελούν ίσως το πιο θηλυκό στοιχείο ενός look με τις γυναίκες να λατρεύουν να «παίζουν» μαζί τους, όσον αφορά στα χρώματα και τα κουρέματα.

Οι hair experts όμως είναι εδώ και για ακόμα μια ανοιξιάτικη σεζόν μας δίνουν τις συμβουλές τους για το ποια θα είναι τα κορυφαία trends στα χτενίσματα, όχι μόνο για τα μακριά μαλλιά αλλά και για τα πιο κοντά.

Γιατί ναι, για αρκετά χρόνια υπήρχαν οι στερεοτυπικές αντιλήψεις πως μόνο στα μακριά μαλλιά μπορούν να δημιουργηθούν εντυπωσιακά χτενίσματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Η μόδα, όμως, προχωρά με γοργά βήματα και στο hair styling και ευθύς ξεκινάμε με το must χτένισμα για αρκετά κοντό καρέ, ελάχιστα κάτω από τα αυτιά μας.

Rounded Bob ’60s

Η μόδα των ’60s στα χτενίσματα επιστρέφει και τα κοντά μαλλιά «κάνουν πάρτι».

S e x y, άκρως θηλυκό, femme fatale στυλ και άκρως ελκυστικό. Με ρετρό άρωμα, minimal μήκη στο κούρεμα και vintage διάθεση, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τα κοντά μαλλιά και μπορείς να το κάνεις πανεύκολα, χωρίζοντας τα μαλλιά σου στο πλάι, τοποθετώντας τα λιγότερα πίσω από το αυτί σου και «στρώνοντας» τα με ελάχιστη λακ.

Τα υπόλοιπα άφησε τα να πέφτουν επιμελώς ατημέλητα μπροστά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις

Low Ponytail

Τα προηγούμενα χρόνια, τα μακριά μαλλιά είχαν μία must τάση στα χτενίσματα και αυτή ήταν φυσικά η πολύ ψηλή κοτσίδα, τύπου Arianna Grande ή ακόμα πιο πίσω, τύπου JLo.

Αυτή η τάση, όμως, μας άφησε για τα καλά και έδωσε τη θέση της στην χαμηλή κοτσίδα και στα μεγάλα αξεσουάρ, ακόμα και φιόγκους, για να τη στολίζουν.

Για να την πετύχεις, δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να τραβήξεις όλα τα μαλλιά σου πίσω με χαλαρό τρόπο -μπορείς να αφήσεις και δυο τουφάκια μπροστά αν έχεις φιλάρισμα- και να πιάσεις μια χαμηλή κοτσίδα, σφιχτά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BRAIDS | UPDOS | INSPIRATION (@beyondtheponytail) στις

Φυσικά αν «πιάνουν» τα χέρια σου, μην αρκεστείς σε ένα απλό πιάσιμο κοτσίδας. Δημιούργησε περίτεχνα «δεσίματα» με πλεξούδες που θα εντυπωσιάσουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BRAIDS | UPDOS | INSPIRATION (@beyondtheponytail) στις

Τα hair trends της άνοιξης, είναι πιο εύκολα από ποτέ και σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις. Λοιπόν, τι περιμένεις;