To τέλειο primer για τις ξηρές επιδερμίδες

Το δέρμα σου θα σφύζει από υγεία.
Μonochromatic μακιγιάζ:  Αυτόν τον χειμώνα θα γίνει το αγαπημένο σου
Processed with VSCO with f2 preset

Του make-up artist Πέτρου Τσαμπούκου

Το τέλειο δέρμα δεν απαιτεί αρκετές θυσίες. Οι περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα έχουν λιπαρή επιδερμίδα και αρκετοί beauty editors και bloggers αναφέρονται αρκετές φορές σε αυτά.

Εγώ προσωπικά σαν make-up artist  αντιμετωπίζω καθημερινά αρκετά δέρματα.

Τα πιο απαιτητικά είναι τα ξηρά ή αφυδατωμένα, ακριβώς επειδή δεν υπάρχει υγρασία στην επιδερμίδα. Αυτά τα δέρματα έχουν το αρνητικό πως τείνουν να «σπάνε» εύκολα και το θετικό πως το μακιγιάζ μένει αναλλοίωτο για ώρες.

Το πρόβλημα του μακιγιάζ ξεκινάει πάντα όταν έρχεται η ώρα της βάσης. Ακριβώς επειδή τα ξηρά δέρματα έχουν έλλειψη του νερού χρειάζονται αρκετή ενυδάτωση.

Εάν χρησιμοποιήσεις μια ενυδατική το δέρμα σου θα την απορροφήσει και that’s it. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα primer που θα κρατήσει την ενυδάτωση όλη την μέρα και η βάση σου θα είναι λαμπερή χωρίς να ξεφλουδίζεις.

Το δικό μου αγαπημένο primer είναι το Moisture Infusion της M.Α.C. Εφάρμοσε το πριν βαφτείς και μετά άπλωσε κανονικά το foundation της επιλογής σου. Αν θες μπορείς όταν νιώθεις το δέρμα σου αρκετά στεγνό να το φορέσεις και σαν ορό πριν την ενυδατική σου.

 

To τέλειο primer για τις ξηρές επιδερμίδες

Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς.