Θα μπορούσαν να ήταν… αδερφές σου! Με ποιες stars μοιράζεσαι το ίδιο ζώδιο;

Μήπως εντοπίζεις κοινά;
Θα μπορούσαν να ήταν... αδερφές σου! Με ποιες stars μοιράζεσαι το ίδιο ζώδιο;

Έχεις αναλογιστεί ποτέ τι ζώδιο μπορεί να είναι το αγαπημένο σου γυναικείο πρότυπο;

Έχεις σκεφτεί ότι ίσως μοιράζεσαι το ίδιο με αυτό και για αυτό ίσως το αγαπάς και το θαυμάζεις τόσο πολύ;

Για να ρίξουμε λοιπόν μια ματιά σε 12 πολύ διάσημες γυναίκες που έχουν διακριθεί η κάθε μία ξεχωριστά στον τομέα της.

Κριός, Lady Gaga

Δυναμική, με όνειρα και στόχους που φαίνεται να έχει πραγματοποιήσει και να μην επαναπαύθηκε ποτέ. Άλλωστε είναι εκείνη η γυναίκα που δήλωσε σε μία πρώην σχέση της που την πλήγωσε πολύ όταν της είπε πως δεν θα μπορούσε να πετύχει ποτέ σε αυτό που θέλει:

«Μια μέρα δεν θα μπορείς ούτε να παραγγείλεις καφέ, χωρίς να με βλέπεις να μιλάω ή να τραγουδάω».

Θα μπορούσαν να ήταν... αδερφές σου! Με ποιες stars μοιράζεσαι το ίδιο ζώδιο;

Και το κατάφερε!

Ταύρος, Penelope Cruz

H πολύ ταλαντούχα και δημοφιλής ηθοποιός, είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός Ταύρου.

Η σταθερότητα αυτού του ζωδίου φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από την διαχρονική επαγγελματική της σχέση με τον Pedro Almadovar όπως φυσικά και μέσα από την προσωπική της σχέση με τον Javier Bardem που μετράει πολλά χρόνια.

Δίδυμος, Marylin Monroe

Είναι η γυναίκα που λάτρεψαν όλοι. Από τους άντρες, μέχρι κάθε κάμερα που «έπεσε» πάνω της.

Κοινωνική, χυμώδης και εξαιρετικά επικοινωνιακή, κατόρθωσε να «χτίσει» μια μοναδική καριέρα πάνω στην αύρα και το χαμόγελο της. Στα προσωπικά της, βέβαια, ανέκαθεν επικρατούσε το χάος. Θα μας πεις, βέβαια, είχε και την Αφροδίτη στους Ιχθείς…

Καρκίνος, Meryl Streep

Κατάφερε να βρει την χρυσή τομή στη ζωή ενός Καρκίνου, ανάμεσα σε οικογένεια και καριέρα.

Να δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τον αγαπημένο επί 40 χρόνια σύντροφο της καρδιάς της, αποκτώντας 4 παιδιά και «χαρίζοντας» στον εαυτό της μέσα από το αστείρευτο ταλέντο της, 3  βραβεία Oscar και 21 υποψηφιότητες.

Λέων, Coco Chanel

Δύσκολα βρίσκεις τόσο δυναμικές γυναίκες ώστε να σηματοδοτήσουν τη μετάβαση στο διαφορετικό και να στιγματίσουν μια ολόκληρη εποχή με μεγάλες αλλαγές.

Ε, λοιπόν μια από αυτές ήταν η Coco Chanel και ανήκε στο ζώδιο του Λέοντα. Ύψωσε το ανάστημά της και «ελευθέρωσε» τις γυναίκες από τα τεράστια φορέματα που δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν, φέρνοντας στη μόδα, τι άλλο; Τα παντελόνια!

Θα μπορούσαν να ήταν... αδερφές σου! Με ποιες stars μοιράζεσαι το ίδιο ζώδιο;

Παρθένος, Beyoncé

Η σπουδαία αυτή τραγουδίστρια, αποτελεί αναμφίβολα, μια σύγχρονη βασίλισσα στο χώρο της και μεγάλη έμπνευση για πολλές γυναίκες με τους inspirational λόγους της.

Συγκροτημένη, κάνοντας focus στο στόχο της, δεν απασχόλησε ποτέ με σκάνδαλα για να μπορέσει να μείνει στο προσκήνιο, γιατί φυσικά, όλα τα είχε σε «κουτάκια». Και της βγήκαν.

Ζυγός, Kim Kardashian

Εάν μπορούμε να μιλήσουμε για ένα ζώδιο που λατρεύει τα φώτα της δημοσιότητας, την συνεχή περιποίηση και το να είναι για πάντα όμορφη/φρέσκια και λαμπερή, είναι ξεκάθαρα ο Ζυγός.

Και πες μου μετά από αυτή την περιγραφή, αν έχεις μισή αμφιβολία ότι η Kim Kardashian είναι μια καθαρόαιμη Ζυγίνα.

Θα μπορούσαν να ήταν... αδερφές σου! Με ποιες stars μοιράζεσαι το ίδιο ζώδιο;

Σκορπιός, Katy Perry

Άξια εκπρόσωπος του ζωδίου της, η Katy Perry είναι μια ήρεμη δύναμη, που ναι μεν της αρέσει να είναι sexy και να προκαλεί, αλλά πάντα με δημιουργικό τρόπο και πάντα με όλο αυτό, να αποσκοπεί κάπου.

Τοξότης, Tyra Banks

Τεράστια καριέρα στον παγκόσμιο χώρο του μόντελινγκ, «έσπασε» καλούπια και στερεότυπα, φέρνοντας τις καμπύλες στην μόδα.

Και φυσικά ως γνήσια Τοξότης, δεν δίστασε στιγμή να τσαλακωθεί, να δείξει πόσο αστεία μπορεί να γίνει, χωρίς να σκεφτεί μισή στιγμή το ότι κάνει κακό στην εικόνα της.

Θα μπορούσαν να ήταν... αδερφές σου! Με ποιες stars μοιράζεσαι το ίδιο ζώδιο;

Oprah Winfrey

Ακτιβίστρια, επίμονη, στοχοπροσηλωμένη, εξαιρετικά επιτυχημένη.

Η Oprah Winfrey έχει περάσει ίσως από τα πιο σκοτεινά και δύσβατα μονοπάτια, αλλά κατάφερε να βγει αν όχι αλώβητη, πιο δυνατή.

Επικοινωνιακή, με έντονες ευαισθησίες, χάρισμα στον λόγο και με πολλές πιθανότητες να γίνει η πρώτη πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ιχθύς, Rihanna

Αν κάτσεις και μετρήσει τι ζώδιο είναι οι περισσότεροι καλλιτέχνες, σίγουρα θα δεις πως είναι Ιχθύες. Όπως και η πολύ δημοφιλής pop star, Rihanna, συνδυάζει την φαντασία, την δημιουργικότητα και το ονειροπόλο στοιχείο ενός Ιχθύ, με το μοναδικό ταλέντο της.