31 μέρες γκαντεμιάς: Τα 2 ζώδια για τα οποία ο Μάρτιος θα είναι ο χειρότερος μήνας της χρονιάς

Ο Μάρτιος φέρνει τα πάνω κάτω: Ποια ζώδια θα πρέπει να... κρυφτούν;
31 μέρες γκαντεμιάς: Τα 2 ζώδια για τα οποία ο Μάρτιος θα είναι ο χειρότερος μήνας της χρονιάς

Ο Μάρτιος είναι για τα καλά εδώ και ετοιμάζεται να χαρίσει ανατροπές αλλά και στιγμές απόλυτης ευτυχίας στους εκπροσώπους των 12 ζωδίων.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα επηρεάσει άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο, με τους λιγότερο ευνοημένους να ελπίζουν πως… θα έρθουν καλύτερες ημέρες.

Πώς θα κυλήσει ο μήνας για τα 12 ζώδια;

Κριός 

Η αλήθεια είναι πως δεν έχεις και πολύ την κλασσική  διάθεση του Κριού αυτόν τον μήνα. Θέλεις να τεμπελιάσεις, θέλεις να ανοίξεις το Netflix και να παραγγείλεις ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει και γενικότερα η όλη δραστικότητα του ζωδίου σου, έχει κάπως χαθεί.

Όμως όλο αυτό θα είναι επιφανειακό και η Αφροδίτη στον Υδροχόο, θα ενεργοποιήσει το πόσο μεγάλη σημασία έχουν οι φίλοι στη ζωή και το να δεις με καθαρό βλέμμα πως στο τέλος της ημέρας, όταν κάτι δεν πάει πολύ καλά, ίσως έχεις μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης από αυτό που πίστευες… 

Ταύρος 

Εκκρεμότητες, συναισθηματικά μπερδέματα και άγχος! Αυτές είναι οι λέξεις που περιγράφουν τον Μάρτιο για εσένα και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις την σωστή απόσταση από όλους και όλα.

Η Αφροδίτη σε κάνει να ξεκινήσεις σκέψεις για ανανέωση και μια ελευθερία έκφρασης των πιστεύω και θέλω σου, που είχες αφήσει για καιρό στο «πατάρι».

Δίδυμος 

Έχεις ξεκινήσει να κάνεις τα κλασσικά του Δίδυμου, με τα εκατό χιλιάδες σενάρια και πράγματα που θέλεις να πετύχεις και ο Μάρτιος σου δίνει το πιο πρόσφορο έδαφος για να επιτύχει αυτό σε όλο του το μεγαλείο. Μην αφήνεις τον περίγυρο σου να σε μπερδεύει και να σε παίρνει μαζί του, σε αντικρουόμενες απόψεις και τσακωμούς.

Ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις με την οικογένεια και η Αφροδίτη λειτουργεί σαν μυωπικά γυαλιά για σένα, αφού ξεκινάς να τα βλέπεις όλα πιο καθαρά. 

Καρκίνος 

Ξέρεις πολύ καλά πως πάντα λειτουργείς με το συναίσθημα και αυτόν τον μήνα, όλο αυτό απογειώνεται. Το ένστικτο σου ξεκινάει να λειτουργεί σαν τρελό με εσένα και τη λογική να μην συναντιέστε ιδιαίτερα.

Στόχοι το μήνα πρέπει να είναι να αποκτήσεις μια ψυχραιμία και μια λογική έστω και μικρή, σκέψη των πραγμάτων και η Αφροδίτη θα σε ευνοήσει πολύ σε αυτό.  

Λέων 

Η αλήθεια είναι πως ο Μάρτιος έρχεται και σε κάνει να χάσεις τις ισορροπίες. Δίνεις τόσο μεγάλο focus στη δουλειά, την καριέρα και το φαίνεσθαι που τα προσωπικά σου έχουν μείνει αρκετά πίσω.

Η Αφροδίτη, ωστόσο, σε βοηθά αρκετά να ξαναβρείς αυτές τις ισορροπίες και ίσως να ανασυντάξεις μέσα σου την έννοια της συντροφικότητας. 

Παρθένος 

Ο Μάρτιος είναι ένας πολύ θετικός μήνας για σένα, αφού ξεκινάς επιτέλους να κυνηγάς ενεργά οτιδήποτε σου αρέσει και θέλεις πραγματικά!

Έχεις υπομονή, έχεις επιμονή και πείσμα να πετύχεις όλους τους στόχους σου, με την Αφροδίτη να γίνεται ένας από τους μεγαλύτερους συμμάχους σου σε αυτή την προσπάθεια.

31 μέρες γκαντεμιάς: Τα 2 ζώδια για τα οποία ο Μάρτιος θα είναι ο χειρότερος μήνας της χρονιάς

Ζυγός 

Τι έχει συμβεί σε εσένα όλο αυτό το διάστημα; Ο Μάρτιος σε βρίσκει σε μια ατονία, σε μια ρουτίνα και σε μια κατάσταση που δεν σου ταιριάζει.

Ευτυχώς όμως, έρχεται ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη και σου δίνει εκείνο το χέρι βοηθείας που χρειαζόσουν, τραβώντας σε από τον βούρκο και κάνοντας σε ξανά ανοιχτό στο καινούργιο.

Υπομονή! 

Σκορπιός 

Σε εκνευρίζουν όλοι και όλα. Ιδανικό σενάριο για σένα, θα ήταν να βρεθείς μαγικά σε μια παραλία, με ένα mojito στο χέρι ακούγοντας τον παφλασμό των κυμάτων, αλλά μόνη σου.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να σκεφτείς πως δεν είναι όλος ο κόσμος ενάντια σε σένα και η Αφροδίτη θα σε αναγκάσει θες δεν θες να ασχοληθείς με ξεκαθαρίσματα και λογικές συζητήσεις. 

Τοξότης 

Έχεις πάρα πολύ τρέξιμο τον τελευταίο καιρό, από την δουλειά μέχρι το σπίτι σου. Θεωρείς ότι μπορείς να προλάβεις υποχρεώσεις που θέλουν 152 ώρες να συμβούν, μέσα σε 24. Πιστεύεις ότι γίνεται; Δεν νομίζω!

Η Αφροδίτη, όμως, που σε αγαπάει αρκετά, έρχεται να σε «ξυπνήσει» και να σου θυμίσει ποιος είσαι, να επαναφέρει το χιούμορ στη ζωή σου, την ελαφρότητα που χρειάζονται οι μέρες σου και την κοινωνικότητα που σε προσδιορίζει. 

Αιγόκερως 

Ως ο λογικός του ζωδιακού, είναι σχεδόν παράδοξο ότι ισορροπείς ανάμεσα σε λογική και συναίσθημα. Ποιος εσύ; Αυτό φυσικά μόνο αρνητικό δεν είναι, αφού ο Μάρτιος σε βρίσκει με αυτήν ακριβώς την ισορροπία που σου έλειπε, αφού εν τέλει το κάνεις σωστά.

Η Αφροδίτη, σε ευνοεί τρομερά στα οικονομικά σου, ενώ σε προσωπικό επίπεδο κάνε λίγο υπομονή μέχρι να φύγει η άνοιξη. 

Υδροχόος 

Έχεις περάσει ένα αρκετά δύσκολο διάστημα, με τα προσωπικά και τα οικονομικά να σε ταλανίζουν μια το ένα μια το άλλο.

Ο Μάρτιος ωστόσο, εγκαινιάζει μια πιο ευνοϊκή περίοδο για εσένα, με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου να αποκαθιστά μέσα σου αυτή την αδικία που σε βασάνιζε τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά. Το θέμα είναι το πώς θα απαντήσεις εσύ σε αυτή την βοήθεια! 

Ιχθύς 

Όπως φαίνεται έχεις πάθει Παρθένο και μέσα σε όλα, μαθαίνεις και εσύ να κυνηγάς στόχους και όνειρα. Ο Μάρτιος σε βρίσκει να προσαρμόζεσαι, να είσαι ευέλικτος και δημιουργικός ενώ η Αφροδίτη θα σου εισάγει και την λογική στα πιστεύω σου πέρα από το συναίσθημα.

Και ξέρεις κάτι; Μόνο σε καλό μπορεί να σου βγει.