Της Μάρως Καρούση

Η αγαπημένη μας Δούκισσα του Sussex, έχει ένα από τα πιο λαμπερά δέρματα στον χώρο της λάμψης και του θεάματος, με εκείνο το εφέ της φρεσκάδας, του glam αλλά παράλληλα και του σχεδόν αμακιγιάριστου.

Η αλήθεια είναι πως ουκ ολίγες ιντερνετικές σελίδες έχουν ασχοληθεί με το πώς διατηρεί σε κάθε της εμφάνιση αυτή την τόσο λεία και λαμπερή επιδερμίδα και πλέον έχουμε και εμείς το μυστικό.

Η αισθητικός της, Nichola Joss, προέβη σε αποκαλύψεις και εκεί που πιστεύαμε πως θα πρόκειται για κάποια μάσκα αρκετά απροσπέλαστη σε τιμή, η αλήθεια είναι άλλη.

Η μάσκα που χρησιμοποιεί στο πρόσωπο της η Meghan Markle γίνεται στο σπίτι, με υλικά που έχουμε όλες μας!

Λάδι καρύδας

Είναι η πιο σωστή βάση για οποιαδήποτε κρέμα, είτε προσώπου, είτε σώματος, καθώς προκαλεί αυτή την «γυαλάδα» και λειαίνει κάθε επιφάνεια.

Αυτή είναι η DIY μάσκα προσώπου της Meghan Markle - Να τι χρειάζεσαι

Ασπράδια αυγού

Αυτό το σημείο του αυγού έχει την μοναδική ικανότητα να συσφίγγει το δέρμα και να του δίνει μια φρεσκάδα.

Βρώμη

Είναι εκείνο το υλικό που είναι το τέλειο συστατικό απολέπισης, και αποτοξινώνει σε γενικότερο βαθμό τα νεκρά κύτταρα!

Extra bonus

Εάν έχεις αρκετά ξηρό δέρμα και θες να το… μαλακώσεις κάπως, μπορείς να πάρεις μια πολύ μικρή ποσότητα μελιού. Προσοχή, όχι πολύ μέλι γιατί μετά δεν θα βγαίνει εύκολα. Το μόνο ου έχεις να κάνεις είναι να το αναμείξεις με τα παραπάνω υλικά!

Δημιουργείς λοιπόν την DIY μάσκα σου, την απλώνεις στο πρόσωπο, την αφήνεις για 5 με 10 λεπτά, ανάλογα με το είδος του δέρματός σου και είσαι έτοιμη να λάμψεις!