Μέχρι και ξύλο στα γυρίσματα! Ηθοποιοί που πρωταγωνίστησαν μαζί αλλά στα παρασκήνια δεν έλεγαν ούτε «γεια»

Hollywood... στα μαχαίρια.
Μέχρι και ξύλο στα γυρίσματα! Ηθοποιοί που πρωταγωνίστησαν μαζί αλλά στα παρασκήνια δεν έλεγαν ούτε «γεια»

Της Μάρως Καρούση

Ζευγάρια που γύρισαν τις πιο εμβληματικές ρομαντικές και ερωτικές σκηνές. «Φίλες» που έγραψαν ιστορία στην γυναικεία κοσμοθεωρία και συμπρωταγωνιστές που πορεύτηκαν μαζί, υμνώντας τη φιλία.

Και ναι, φυσικά και μπορούμε να αντιληφθούμε το ότι η ζωή διαχωρίζεται από τον κινηματογράφο και πώς άνθρωποι είμαστε, δεν μπορούμε να ταιριάζουμε με όλους, αλλά δεν περιμέναμε με τίποτα το πόση αντιπάθεια και πόσο μίσος μπορεί να κρύβεται πίσω από τα λαμπερά φώτα του μακρινού Hollywood. 

Ιδού λοιπόν τι πραγματικά ίσχυσε πίσω από τις κάμερες…

Kim Cattrall – Sara Jessika Parker 

Από τις πιο γνωστές κόντρες που πήραν μεγάλη διάσταση, αλλά αυτό δεν αναιρεί πως με το που πήρε έκταση και έσκασε όλη αυτή η «φούσκα» φιλίας, σοκαριστήκαμε.

Οι δύο αγαπημένες φίλες του ακόμα πιο αγαπημένου Sex and the City, έφτασαν σε σημείο στην τελευταία ταινία να τσακώνονται πολύ άγρια μόλις στο set ακουγόταν το «Cut», φέρνοντας όσους ήταν γύρω τους, σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.  

Μέχρι και ξύλο στα γυρίσματα! Ηθοποιοί που πρωταγωνίστησαν μαζί αλλά στα παρασκήνια δεν έλεγαν ούτε «γεια»

Ο λόγος της άσχημης σχέσης τους;

Μα ποιος άλλος, πέρα από την… μαρκίζα και φυσικά τα περισσότερα χρήματα που έπαιρνε η Parker. 

Ryan Gosling – Rachel McAdams 

Ποιος; Ποιος θα το πίστευε, όταν βλέπαμε αυτά τα -χωρίς λόγο- φιλιά στη βροχή, αυτούς τους -χωρίς λόγο- συγκινητικούς μονολόγους και αυτή την ξεκάθαρη χημεία μεταξύ των δύο πολύ ερωτευμένων πρωταγωνιστών στο »The Notebook»;  

Μέχρι και ξύλο στα γυρίσματα! Ηθοποιοί που πρωταγωνίστησαν μαζί αλλά στα παρασκήνια δεν έλεγαν ούτε «γεια»

Τελικά αυτό που ήθελε να κάνει η Rachel McAdams στη βροχή με τον Gosling, ήταν πιθανότατα να τον πνίξει, αφού όπως έχουν δηλώσει αμφότεροι «ο ένας έβγαζε στον άλλο, τον χειρότερο εαυτό του».

Το crew της ταινίας ένιωθε συνεχώς άβολα, καθώς οι δυο ηθοποιοί, ούρλιαζαν ο ένας στον άλλο, με τον Gosling να ζητάει μέχρι και αντικαταστάτρια γιατί δεν άντεχε ούτε να ακούει τη φωνή της.  

Fun fact: Mε το που τελείωσαν τα γυρίσματα, οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν! Και μάλιστα έμειναν μαζί κάμποσα χρόνια.

Bill Murray – Lucy Liu 

Εδώ δεν υπήρχαν κόντρες στα γυρίσματα με φωνές και τσακωμούς, δεν υπήρχαν διαφωνίες στα χρήματα, δεν υπήρχε πρόβλημα στο ποιος θα βάλει το όνομα του πρώτος…

Απλώς ένα ωραίο πρωί, στα γυρίσματα του Charlie’s Angels, ο Murray φώναξε, χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα στη Liu «Σταμάτα πια, δεν μπορείς να παίξεις». Εκείνη σταμάτησε τη σκηνή, τον πλησίασε και του έριξε μια μπουνιά…  

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlie’s Angels Fan (@queenangelss) στις

Η συνέχεια τους βρήκε στα χέρια, με όλο το συνεργείο να προσπαθεί να τους χωρίσει! 

Patrick Dempsey – Isaiah Washington – T. R. Knight 

O Dr. Preston Bruke γενικότερα δεν είχε και την καλύτερη φήμη στο Grey’s Anatomy. Ποτέ δεν μπόρεσε να δεχτεί πως δεν θα γίνει ποτέ πρώτο όνομα όπως ο Dempsey και αυτό είναι κάτι που του δημιουργούσε έναν συνεχόμενο εκνευρισμό και τον οδηγούσε στο να διαδίδει φήμες και κουτσομπολιά με κακεντρέχεια.

Όπως όταν βγήκε δημόσια και κατέκρινε τις σεξουαλικές επιλογές του T.R Knight. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greysloverr (@greysloverr5) στις

Ε, κάτι οι οπισθοδρομικές του απόψεις, κάτι που είχε πιαστεί και κάπως στα χέρια με τον Mc Dreamy, το φινάλε του τον θέλει να απολύεται και τη σειρά να συνεχίζεται κανονικότατα μέχρι και σήμερα!