Τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019

Ultra chic ή boho style;
Τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019

Της Μάρως Καρούση 

Oι περισσότεροι άνθρωποι μόλις κοιτούν ένα look, εστιάζουν στα ρούχα, σε ξεχωριστά κομμάτια που μπορεί να έχεις και να δίνουν έναν διαφορετικό αέρα και πολλές φορές, αγνοούν τα αξεσουάρ.

Ένα τεράστιο κεφάλαιο στο κομμάτι  style λοιπόν, αποτελούν τα κοσμήματα, ένα στοιχείο που μπορείς να βρεις σε τεράστια ποικιλία και μπορεί να μεταμορφώσει ένα φαινομενικά πολύ απλό outfit, σε μία εμφάνιση που θα συζητηθεί.      

Γιατί ναι, το να ξεχάσεις πλέον να φορέσεις κάποιο κόσμημα πάνω σου, θεωρείται μεγαλύτερο στυλιστικό ατόπημα από το να ξεχάσεις -για παράδειγμα-να πάρεις τσάντα.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως οι σχεδιαστές φέτος έδειξαν ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το κομμάτι, σε κάθε εμφάνιση που παρουσίασαν σε fashion week.  

Οι τάσεις στα κοσμήματα για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 περιλαμβάνουν κατά κύριο λόγο μια μεγάλη ποικιλία από πέτρες και γενικότερα μια σχετική ασυμμετρία.  

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Embella (@embella_style) στις

Ασημένια κοσμήματα με ημιπολύτιμους λίθους και moonstone. Αυτό ναι, θα είναι ίσως η μεγαλύτερη τάση του 2019, με τις γυναίκες να τα επιλέγουν φανατικά. Σε διάφορες μορφές, από σκουλαρίκια, μέχρι bracelets, κερδίζει όλα τα βλέμματα και απογειώνει κάθε look.

Συμβoυλή των fashion experts; Ναι μεν το ασήμι είναι το υλικό της σεζόν και δεν χωράει αμφιβολία σε αυτό, όμως πρέπει να φοριέται πρωί γιατί αναδεικνύεται καλύτερα.  

Το εξαιρετικά αγαπημένο boho style στα κοσμήματα επιστρέφει πανηγυρικά στην πρωταγωνίστρια γραμμή  και το ψηφίζουμε ανεπιφύλακτα.

Τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angela Holm (@holmmademacrame) στις

Τι καλύτερο από εκείνες τις εικόνες, «ελεύθερων» και ηλιοκαμένων κοριτσιών, το καλοκαίρι που φορούν κοχύλια στο λαιμό τους;

Τίποτα, για αυτό οι fashion experts τους βάζουν 10 με τόνο και τα χρήζουν ως τάση, σε πληθώρα από χρώματα, σχήματα και μήκη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Milk Fashion (@milk_fashions) στις

Όλα τα fashion weeks, γέμισαν από μοντέλα με διαφορετικά σκουλαρίκια σε κάθε αυτί. Μπορεί να μην αποτελεί το νέο talk of the town, όμως αναμφίβολα είναι εξαιρετικά fashionable και για αυτή την σεζόν.

Ένα σίγουρα, όμως, new talk of the town, είναι τα κοσμήματα από ρητίνη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Magicwoodstore (@agnesmagicwood) στις

Τεράστια τάση που πηγαίνει τον όρο κοσμήματα, ένα βήμα πιο κοντά στο αύριο καθώς είναι τολμηρά, κομψά και μαγνητίζουν τα βλέμματα.