9 βήματα για ένα λαμπερό δέρμα από το μοντέλο του Marc Jacobs, Xiao Wen

Κάτι θα ξέρει παραπάνω.
9 βήματα για ένα λαμπερό δέρμα από το μοντέλο του Marc Jacobs, Xiao Wen

Του make-up artist Πέτρου Τσαμπούκου

Η Xiao Wen είναι ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα, με εξωτικά χαρακτηριστικά, που έχει δουλέψει για τους μεγαλύτερους Οίκους μόδας. Η 29 ετών Xiao ήταν μάλιστα το πρώτο μοντέλο κινεζικής καταγωγής που δούλεψε για τον Marc Jacobs.

Με αφορμή την παρουσία της στα δημοφιλή βίντεο της Vogue, μας αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο σε καθημερινή βάση περιποιείται την επιδερμίδα της.

Τι κάνει;

Ξεκινάει αφαιρώντας το μακιγιάζ της σε μάτια και χείλη με το διφασικό λάδι της Chanel. Στη συνέχεια, με το Bioderma αφαιρεί από το δέρμα της το μακιγιάζ και περνάει στον καθαρισμό του προσώπου της με το αγαπημένο της αφρό της La Mer.

Με το εργαλείο Gua Sha κάνει απαλό μασάζ ώστε να έχει καλύτερη κυκλοφορία στο αίμα του προσώπου της. Σειρά έχει μια μάσκα για τα μάτια που την αφήνει για 5 λεπτά ώστε να έχει πιο φωτεινά μάτια.

Έπειτα, περνάει στο ενυδατικό mist και εφαρμόζει μια λοσιόν που εξισορροπεί την απόχρωση στο δέρμα της, λόγω καταγωγής. Περνάει στο serum για το πρόσωπο και επιμένει στις ρινοπαριακές αύλακες. Στη συνέχεια εφαρμόζει αρκετή ενυδατική προσώπου.

Το αγαπημένο της βήμα είναι αυτό που χρησιμοποιεί ένα ειδικό serum για αντιγήρανση στα μάτια και επιμένει στα λεπτά σημεία του δέρματός της.

Ολοκληρώνει με ένα lip balm γιατί επισημαίνει πως δε πρέπει να ξεχνάμε ποτέ τα χείλη.

Αρκετά τα βήματα, όμως κάτι θα ξέρει παραπάνω, μοντέλο είναι !