Ο έρωτας… κούνησε μαντήλι: Τα 3 ζώδια που το 2019 δεν θα ερωτευτούν

Χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα είναι για το κακό τους.
Οι 4 νόμοι του Karma που μπορούν να αλλάξουν την κοσμοθεωρία μας

Της Άλις Ζαχαριάδη

Αναμφίβολα, όπως οι αστρολόγοι έχουν βαρεθεί να σημειώνουν, το 2019 είναι η χρονιά των αλλαγών.

Πολλοί θα δουν την καθημερινότητά τους να αλλάζει, είτε σε ό,τι αφορά στο προσωπικό είτε στο επαγγελματικό κομμάτι, με τις αλλαγές αυτές να αποτελούν την «πύλη» για όσα θα ακολουθήσουν το 2020.

Ποιοι είναι, όμως, εκείνοι που το 2019… δεν θα καταφέρουν να ερωτευτούν;

Κριός

Τα Κριάρια φέτος θα δοκιμάσουν τα όρια και τις αντοχές τους. Θα έλεγε κανείς πως βιώνουν την πιο απαιτητική χρονιά της ζωής τους, κατά την οποία θέλοντας και μη ο έρωτας μένει σε δεύτεροι μοίρα.

Οι δεσμευμένοι δεν έχουν λόγο να παραπονιούνται, σαφώς, μιας και η χρονιά που διανύουμε θα τους χαρίσει ευχάριστες στιγμές με το ταίρι τους. Οι αδέσμευτοι, όμως, είναι τόσο απασχολημένοι με την επαγγελματική τους καταξίωση που για φέτος τουλάχιστον μένουν εκτός παιχνιδιού…

Ζυγός

Η τυχερή του χρονιά δεν είναι σίγουρα. Περισσότερο επικεντρώνεται στο παρελθόν προσπαθώντας να μάθει μέσα από το λάθη του, παρά επιδιώκει κάτι καινούργιο. Επίσης, οι οικογενειακές υποχρεώσεις του Ζυγού φέτος θα έχουν την τιμητική τους, με τον έρωτα να περνά σε δεύτερη -μη σου πούμε και σε τρίτη- μοίρα.

Ιχθύς

Τα Ψαράκια φέτος κάνουν την επανάστασή τους και… τα αλλάζουν όλα. Δουλειές, φίλους, σχέσεις. Δεν μένει τίποτα όρθιο, με τους Ιχθείς να μοιάζουν αποφασισμένοι να γυρίσουν για τα καλά σελίδα στην ζωή τους.

Έτσι, ο λόγος που δύσκολα θα δεις Ιχθύ να μπαίνει σε διαδικασία μιας νέας σχέσης, πηγάζει από την αναταραχή που προκαλούν οι νέες του αποφάσεις.