Η ανδρική επίδειξη της Prada μας χάρισε τα απόλυτα tips και για τις δικές μας εμφανίσεις

Η ανδρική κολεξιόν autumn/winter 2019 είναι σκέτη έμπνευση.
Η ανδρική επίδειξη της Prada μας χάρισε τα απόλυτα tips και για τις δικές μας εμφανίσεις

Της Μάρως Καρούση 

Όπως έχουμε αναφέρει η μόδα «τρέχει», και στο χώρο των επιδείξεων του εξωτερικού όχι μόνο έχει φτάσει η άνοιξη και το καλοκαίρι, αλλά το επόμενο φθινόπωρο και ο χειμώνας.

Έτσι λοιπόν, με τους πιο διάσημους Οίκους μόδας να ολοκληρώνουν τις παρουσιάσεις τους και να προτάσσουν το τι θεωρείται τάση και trend για τον καθένα, η Prada και δη η ανδρική της συλλογή, έκανε ιδιαίτερη αίσθηση. Θετικότατη αίσθηση!

Το λογικό και αναμενόμενο θα ήταν το μεγαλύτερο αντίκτυπο να το έχει στο ανδρικό κοινό, όμως προς έκπληξη (ή και όχι για τους πιο φίλους τέτοιων επιδείξεων), οι γυναίκες, οι fashion editors και τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας, επηρεάστηκαν σε ακόμα μεγάλο βαθμό, εκμαιεύοντας μεγάλα στυλιστικά tips.

#1 Militaire

Το print της παραλλαγής ποτέ δεν έφυγε απόλυτα από τη μόδα, αλλά έχει περάσει και αρκετός καιρός από τότε που βρισκόταν στην κορυφή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prada (@prada) στις

Το militaire είναι απόλυτη τάση για το φθινόπωρο του ’19 στο αντρικό κοινό και hell yeah οι γυναίκες θα το κλέψουν απροκάλυπτα.

Οπότε μιλάμε για αυτήν ακριβώς την περίοδο, που το χακί επέστρεψε στις πασαρέλες, λίγο περισσότερο από όταν μας το είχαν παρουσιάσει ο οίκος Dior και Luis Vuitton,  σε τσάντες και ζώνες, με την Prada να το πηγαίνει αρκετά βήματα παρακάτω.

Εκπρόσωποι της πασίγνωστης εταιρείας μόδας δήλωσαν πως θέλησαν να επαναφέρουν το χακί ως συνδετικό κρίκο της μόδας με την πολιτική και τη δράση.

Ναι ναι πολύ καλά διαβάσατε, η Prada αποφάσισε να αποκαταστήσει τη μνήμη του συγκεκριμένου πλάσματος (fun fact, Frankestein λεγόταν ο γιατρός που το δημιούργησε και όχι το τέρας), λέγοντας λοιπόν πως στην ουσία ήταν ένα τέρας που είχε μεγάλη καρδιά και έψαχνε την αγάπη.

#2  Frankestein

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prada (@prada) στις

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, λάνσαρε πουλόβερ με ραμμένες ροζ καρδιές πάνω τους και αρκετές παραμάνες.

Αυτή η πρόταση ίσως αποτέλεσε και το highlight της επίδειξης, αφού ήταν αρκετά ανατρεπτικό για Prada!

#3 Από δύο ζώνες και πάνω

Οι ζώνες είναι ένα αρκετά παραμελημένο αξεσουάρ, με την Prada να το τοποθετεί σε θέση ισχύος! Και για να εδραιώσει ακόμα περισσότερο την αξία του, δεν μένει μόνο σε ένα κομμάτι, αλλά σε δύο… τουλάχιστον.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stylishmag (@stylish.mag) στις

Το φθινόπωρο οι ζώνες είναι trend σε όλες τις υφές τους, σε όλα τα χρώματα τους, και το μόνο που αρκεί για να τις επιλέξεις σαν στυλ, είναι να ρισκάρεις ένα τσακ παραπάνω.

Άλλωστε το ρίσκο είναι αυτό που κάνει ένα απλό ντύσιμο, σε statement. Και η Prada το ξέρει αυτό πολύ καλά.