Πώς να αντιγράψεις το wet look της JLo

Ό,τι πρέπει για τις βραδινές σου εμφανίσεις.
Stars του Hollywood που γνώρισαν κατάματα τη φτώχεια

Του make-up artist Πέτρου Τσαμπούκου

Ξέρετε πόσο αγαπάω να γράφω για τη Jennifer Lopez. Eίναι αντικειμενικά μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του Hollywood, που όσα χρόνια και να περάσουν παραμένει πάντα το απόλυτο πρότυπο θηλυκότητας.

Πίσω από αυτή τη λαμπερή εικόνα της κρύβονται φυσικά οι επαγγελματίες του είδους στο μακιγιάζ, τα μαλλιά και το styling.

Σε πρόσφατα insta stories του ο κομμωτής της Λατίνας σταρ Chris Appleton αποκάλυψε πώς κάνει αυτό το τόσο ιδιαίτερο wet look στα μαλλιά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις

Κρατάς σημειώσεις;

Ξεκινά με το να ψεκάσει σε όλο το μήκος των μαλλιών της -ενώ αυτά είναι ακόμα νωπά – ένα προϊόν σε μορφή spray το οποίο προστατεύει τα μαλλιά από την θερμότητα του αρκετού styling και την υγρασία.

Στη συνέχεια αφού βάλεις την ένταση στη μεσαία σκάλα στο μπιστολάκι , στεγνώνεις τα μαλλιά κρατώντας φλατ τις ρίζες ώστε να μην έχεις όγκο.

Μόλις τελειώσεις εφάρμοσε ένα προϊόν που θα προστατέψει το χρώμα των μαλλιών σου και θα σου χαρίσει λάμψη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

Για ένα πιο sleek αποτέλεσμα , μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια πρέσα για να ισιώσεις τα μαλλιά σου και να τελειοποιήσεις με αρκετή λακ.

Αν τα μαλλιά σου χρειάζονται μήκος μπορείς να χρησιμοποιήσεις clip in extensions όπως η Jennifer Lopez. Δοκίμασε να το κάνεις στις βραδινές σου εμφανίσεις και θα καταφέρεις να αποσπάσεις τα καλύτερα σχόλια.