Του  make-up artist Πέτρου Τσαμπούκου 

Ιστορία πονεμένη και μεγάλη. Ξέρω πως το eyeliner το αγαπάς πολύ και ας σε έχει παιδέψει αρκετά. Η αλήθεια είναι πως το eyeliner καταφέρνει να απογειώσει ένα μακιγιάζ ,γιατί του δίνει ένταση καταφέρνοντας να τονίσει το βλέμμα σου με τον πιο άμεσο τρόπο.

Είμαι σίγουρος πως όλες έχετε θαυμάσει μια ωραία καθαρή γραμμή eyeliner όταν την βλέπετε. Το να βρεις βέβαια το σωστό eyeliner απαιτεί λίγο χρόνο μιας και δε μας καλύπτουν όλα τα προϊόντα. Ακόμα πολύ σημαντικό είναι να έχει διάρκεια,  γιατί πρέπει να μείνει στη θέση του όλες τις ώρες που το φοράς.

Όντας επαγγελματίας , η διάρκεια για εμένα είναι το άλφα και το ωμέγα στα μακιγιάζ που κάνω. Ένα από τα πολύ σταθερά και κατάμαυρα eyeliner της αγοράς είναι το Gel Eyeliner της Inglot στο νούμερο 77.

Κοστίζει μόλις 11€ ,είναι αδιάβροχο και είναι το πιο έντονο μαύρο που θα βρεις στην αγορά.

Το pro tip μου που πρέπει να το προσέξεις, είναι πως επειδή είναι αδιάβροχο στεγνώσει αμέσως. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως αν κάνεις λάθος πρέπει να το καθαρίσεις με λίγο λαδάκι επάνω σε μία μπατονέτα όπως επίσης πρέπει με λαδάκι να καθαρίσεις και το πινέλο που χρησιμοποίησες για να μη σου ξεραθεί.

Χρησιμοποίησε το και θα το αγαπήσεις και εσύ.

Σήμερα αγοράζουμε: Το πιο σταθερό και οικονομικό eyeliner ever