Έρωτας και στυλ πάνε μαζί στο Hollywood: Τα πιο in fashion ζευγάρια που αποτελούν έμπνευση

Αυτά είναι τα πιο καλοντυμένα ζευγάρια στον λαμπερό κόσμο του θεάματος.
Έρωτας και στυλ πάνε μαζί στο Hollywood: Τα πιο in fashion ζευγάρια που αποτελούν έμπνευση

Της Μάρως Καρούση

Αυτό που κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε είδους event, από βραβεία μέχρι επίσημη πρεμιέρα, είναι φυσικά τα εντυπωσικά σύνολα που επιλέγουν οι stars, τα οποία κάνουν τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν λίγο περισσότερο.

Δεν υπάρχει όμως  τίποτα καλύτερο  σε κάθε κόκκινο χαλί και επίσημη εκδήλωση από το να βλέπεις αυτό το θέαμα επί δύο. Γιατί με έναν μαγικό τρόπο, κάθε fashion icon του έξω εκεί κόσμου, επιλέγει ένα αντίστοιχο είδωλο της μόδας για σύντροφό του, πηγαίνοντας την κάθε τους εμφάνιση, πολλά βήματα μπροστά.  

Και αυτό είναι ουσιαστικά που τους έχει δώσει τον χαρακτηρισμό του fashion statement σε ό, τι και αν επιλέξουν να φορέσουν ή να λανσάρουν, αφού ατομικά έχει ο καθένας το δικό του μοναδικό στυλ και μαζί δημιουργούν ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα που φιγουράρει στα καλύτερα περιοδικά και στις πιο inspirational σελίδες του instagram, είτε με hashtag #couple goals, είτε με #fashionlovers.

Ό, τι βολεύει παιδιά τον καθένα. 

Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα κορυφαία ζευγάρια στον χώρο του πάντα φαντασμαγορικού Hollywood και φυσικά στον λατρεμένο μας χώρο της μόδας.  

Victoria & David Beckham 

Έχουν ακουστεί πολλά για την μεταξύ τους σχέση, στο κομμάτι του αν όντως είναι ακόμα μαζί ή πολύ απλά ακολουθούν αυτή την κοινή γραμμή για τους κλασσικούς μαρκετίστικους λόγους επειδή -κακά τα ψέμματα- αυτό το ζευγάρι πουλάει. Και πουλάει πολύ.

Ένα όμως δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς: Πως είναι ένα από τα πιο fashionable ζευγάρια της Γης.  

 

View this post on Instagram

 

Wearing my favourite suit from my next Pre collection! #VBPreAW19 So proud of @davidbeckham and @daniel.kearns at the @kentandcurwen #LFWM #AW19 presentation this morning x @brooklynbeckham kisses VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Το πρώην κορίτσι των Spice Girls παντρεύτηκε έναν από τους πιο διάσημους και όμορφους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, τον David Beckham και από τότε καθιερώθηκαν ως ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια… στον κόσμο της μόδας τουλάχιστον.

Η ίδια μπήκε δυναμικά στον χώρο του fashion το 1999 και από τότε μεσουρανεί και καθορίζει κάθε χρόνο τις τάσεις. 

Bradley Cooper & Irina Shayk 

Αποτελεί ένα από πιο όμορφα ζευγάρια του Hollywood και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς.

Εκείνη, ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα που πέρασαν ποτέ από την Victoria’s Secret και εκείνος ένας από τους πιο γοητευτικούς και ταλαντούχους ηθοποιούς.

Η Irina Shayk και ο Bradley Cooper δεν χάνουν ευκαιρία να εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους οι οποίες είναι μετρημένες και η αλήθεια είναι πως μας αρέσουν πολύ. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shayk Cooper Family (@_itsleeas) on

Τελευταία τους είδαμε στην 76η απονομή που έγινε για τις Χρυσές Σφαίρες και σχολιάστηκαν ως μία από τις καλύτερες εμφανίσεις και μεμονωμένα και ως ζευγάρι. 

George Clooney & Amal Alamuddin 

Ένα από τα πιο chic and sexy ζευγάρια του Hollywood με τον κόσμο να τους θαυμάζει και να τους «χειροκροτεί» για τις στυλιστικές του επιλογές σε κάθε τους βήμα.

Εκείνη, δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εκείνος ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς του Hollywood με όλο το γυναικείο κοινό να έχει καρδιοχτυπήσει πολλάκις για τα μάτια του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amal Clooney Alamuddin (@amal.mon.idole) on

Η στιγμή που τους καθιέρωσε ως ένα από τα πιο fashionable ζευγάρια, ήταν το 2015 στο Met Gala όπου η Aman Alamuddin φόρεσε μία συγκλονιστική στράπλες κόκκινη δημιουργία του John Galliano και ο George Clooney ένα εξαιρετικό παραδοσιακό κοστούμι by Giorgio Armani. 

Neil Patrick Harris & David Burtka

Αποτελεί ένα ζευγάρι πρότυπο για τον κόσμο του Hollywood αφού προτάσσει με τον πιο όμορφο τρόπο το γάμο και την αγάπη του, δίνοντας τη δύναμη σε πάρα πολύ κόσμο να αποκαλυφθεί χωρίς να τον νοιάζει η γνώμη του κόσμου.

Αλλά για να επανέλθουμε στο θέμα μας, ο Neil Patrick Harris και ο David Burtka είναι ένα από τα πιο καλοντυμένα ζευγάρια που μπορείς να συναντήσεις, είτε αναφερόμαστε σε επίσημες εμφανίσεις, είτε σε πιο chic and casual.  

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neil Patrick Harris (@nph) on