«Δεν υπάρχουν όρια. Όλα είναι στο μυαλό»: Οι 5 πιο εκνευριστικές ατάκες που θα ακούσεις στο γυμναστήριο

5 είδη ανδρών, 5 διαφορετικές ατάκες...
«Δεν υπάρχουν όρια. Όλα είναι στο μυαλό»: Οι 5 πιο εκνευριστικές ατάκες που θα ακούσεις στο γυμναστήριο

Αναμφισβήτητα διανύουμε εποχές, όπου the brainy is the new s e x y  και το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό πια δεν είναι τα μούσκουλα, αλλά το μυαλό και ο δείκτης νοημοσύνης.

Κακεντρεχείς γυμνασμένοι θα σπεύσουν να θέσουν το ερώτημα: «Κι αν σου επιτεθεί συμμορία σε ανήλιαγο στενό του Μπρονξ, θα τους σακατέψεις στο ξύλο με το I.Q σου;».  Ίσως γι’ αυτό στα γυμναστήρια δεν πέφτει καρφίτσα.

Και οι αρχετυπικές κατηγορίες αντρών που θα συναντήσεις εκεί, είναι:

1. Οι ευσυνείδητοι

Είναι αυτοί, που βρέξει χιονίσει, είτε είναι Μάιος, είτε Δεκέμβρης, εκτελούν με τον ίδιο ζήλο το πρόγραμμά τους. Έχουν κάνει τη γυμναστική τρόπο ζωής, προσέχουν τη διατροφή τους, δεν καπνίζουν, δεν πίνουν, δεν κάνουν έφοδο στο ψυγείο στις δώδεκα τη νύχτα, τρώγοντας ό,τι βρεθεί μπροστά τους σα να μην υπάρχει αύριο.

Τους γνωρίζεις από την ατάκα: «Ε, δε γίνεται δουλειά, αν πηγαίνεις στο γυμναστήριο μόνο την τελευταία βδομάδα του Μαΐου».

2. Οι ευσυνείδητοι Κομφούκιοι

Είναι οι ίδιοι ευσυνείδητοι. Κάνουν 2 ώρες διάδρομο στη ανηφόρα και σηκώνουν τα πιο βαριά βάρη. Με τη μόνη διαφορά ότι οι εν λόγω ανάγουν τον υγιή τρόπο ζωής σε κάποια ασιατική φιλοσοφία. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι τα τατουάζ – ιδεογράμματα, που κρύβουν όλη τη σοφία της ζωής σε τρεις λέξεις, κάτι σαν: Αλληλεγγύη, αλληλοσεβασμός, αλληλεπίδραση.

Τους γνωρίζεις από την ατάκα: «Δεν υπάρχουν όρια. Όλα είναι στο μυαλό».

«Δεν υπάρχουν όρια. Όλα είναι στο μυαλό»: Οι 5 πιο εκνευριστικές ατάκες που θα ακούσεις στο γυμναστήριο

3. Οι αισιόδοξοι του Μάη

Είναι αυτοί που πηγαίνουν στο γυμναστήριο την τελευταία βδομάδα του Μαΐου, άντε και την δεύτερη του Ιανουαρίου και μία ενδιάμεση Παρασκευή, φιλοδοξώντας να χτίσουν μια αξιοπρεπή κορμοστασιά εν όψει της grande εμφάνισης τους στην παραλία.

Τους γνωρίζεις από την ατάκα: «Εντάξει, δεν το μπορώ το πρόγραμμα. Θα φάω και το μπέργκερ μου και θα πιω και 3 μπύρες», που επιστεγάζεται συνήθως με μια βαρύγδουπη αλήθεια για τη ζωή, όπου «H ζωή είναι μικρή. Η ζωή είναι μια. Η ζωή είναι ωραία». Και πρέπει να τη ζήσουμε όπως θέλουμε. Και μολονότι όλο το χρόνο είναι πιστοί θιασώτες αυτής της κοσμοθεωρίας, τον Μάιο τους πιάνει μια φρενίτιδα και ξαφνικά πίνουν τον καφέ τους με άπαχο γάλα και ζαχαρίνη.

4. Οι ατσαλάκωτοι

Είναι αυτοί που ανά πάσα στιγμή στο γυμναστήριο φαίνονται αψεγάδιαστοι και λαμπεροί, πάντα έτοιμοι σε περίπτωση που στο γυμναστήριο γίνει ένα αναπάντεχο casting για διαφήμιση μπάρας βατόμουρου. Φορώντας τα τελευταία αθλητικά trend, παίζουν με τον καθρέφτη βγάζοντας likeοφιλείς φωτογραφίες.

Τους γνωρίζεις από την ατάκα: «Work_hard_try_hard» ή «den_exei_simasia_poses_fores_tha_peseis_alla_poses_tha_sikotheis».

5. Οι εφευρέτες των δικαιολογιών

Είναι αυτοί που γράφτηκαν στο γυμναστήριο και μετά πήραν φόρα και πέταξαν την κάρτα συνδρομής πολύ πολύ μακριά και έκτοτε την ψάχνουν, αλλά τελικά βρίσκουν μόνο δικαιολογίες.

Τους γνωρίζεις από την ατάκα: «Ήθελα πολύ να πάω σήμερα στο γυμναστήριο, αλλά έσκασε ο σωλήνας στο μπάνιο, μετά κόλλησα στο ασανσέρ, μετά με συνέλαβαν για υπέρβαση ταχύτητας, μετά ήρθε μια εγκυμοσύνη και άσε που έτσι κι αλλιώς ξέχασα την κάρτα μου στην Ανταρκτική».

Σε μια εποχή λοιπόν, όπου το κοινό που εκτιμά το πνεύμα ως s e x I n e s s αρχίζει να γίνεται ολοένα ευρύτερο, δε σημαίνει πως το σώμα παρακάμπτεται. Στην μόδα το I.Q, στη μόδα και το six pack. Σε γλώσσα κλασσικών αξιών: «Νους υγιής εν σώματι υγιεί».