Beauty hack: Κάνε την τελειωμένη σου mascara σαν καινούργια

Είναι μια λύση ανάγκης που όμως αποδεικνύεται σωτήρια.
Beauty hack: Κάνε την τελειωμένη σου mascara σαν καινούργια

Του make-up artist Πέτρου Τσαμπούκου

Ξέρω πόσο αγαπάς τη mascara σου. Για την πλειοψηφία των γυναικών η mascara είναι από τα πιο αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς που δεν αποχωρίζονται ποτέ από το νεσεσέρ τους. Απόλυτα λογικό, καθώς είναι το beauty προϊόν που το χρησιμοποιούν όλες οι γυναίκες και εύκολα μετατρέπει ένα απλό μακιγιάζ σε βραδινό κάνοντάς σε άκρως εντυπωσιακή.

Στο εμπόριο θα βρεις πάρα πολλές επιλογές σε mascara. Αυτό που πρέπει πάντα να παρατηρείς είναι σαφώς η ποιότητα που δυστυχώς πρέπει να αγοράσεις πρώτα το προϊόν ώστε να τη μάθεις καθώς και τα ml.

Ο χρόνος είναι χρήμα, πόσο μάλλον για τις εργαζόμενες γυναίκες που τρέχουν να τα προλάβουν όλα. Πολλές φορές θα σου έχει συμβεί να θες να ετοιμαστείς και τελευταία στιγμή να παρατηρείς πως σου τέλειωσε η mascara και δεν έχεις άλλη.

Μη πανικοβάλλεσαι . Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις την βρύση σου να τρέξει και γρήγορα να περάσεις το βουρτσάκι από κάτω.

Είναι μια λύση ανάγκης που όμως είναι σωτήρια, καθώς θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις τη συγκεκριμένη μάσκαρα για ακόμα τρεις φορές τουλάχιστον…