Το νέο πρόσωπο – έκπληξη της Proactiv είναι μοντέλο με ακμή

Και πολύ το χαρήκαμε.
Το νέο πρόσωπο - έκπληξη της Proactiv είναι μοντέλο με ακμή

Του make-up artist Πέτρου Τσαμπούκου

Ποιος να το φανταζόταν ότι μετά από τον σάλο που προέκυψε στα περσινά Golden Globes βραβεία για την ακμή στο δέρμα της, θα έκλεινε νέα εμπορική συμφωνία.

Ο λόγος για την Kendall Jenner, που πέρσι είχε αναστατώσει το Twitter λόγω των αρκετών υβριστικών σχολίων που δέχτηκε λόγω της ακμής που της είχε παρουσιαστεί στο πρόσωπο.

«Θυμάμαι να με έχουν καλέσει στα περσινά βραβεία και ήμουν τόσο ενθουσιασμένη, γιατί ποτέ δε με είχαν καλέσει πριν. Ένιωθα υπέροχα με τον εαυτό μου εκείνη τη μέρα. Λάτρευα το ρούχο μου, τα μαλλιά μου και το πως έδειχνε το μακιγιάζ επάνω μου.

Μετά θυμάμαι διάβασα online τόσο άσχημα σχόλια για εμένα και το δέρμα μου… Στη συνέχεια όμως διάβασα κι άλλα μηνύματα, υποστηρικτικά αυτή τη φορά και με έκαναν να ανακάμψω αμέσως. Για εμένα, ειλικρινά μπορώ να πω πως η μαγεία ξεκίνησε με τα Proavtiv», δήλωσε ή ίδια.

View this post on Instagram

?

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως με αυτά τα ειδικά προϊόντα «καθάρισε» το δέρμα της και ελπίζει και άλλοι άνθρωποι να βοηθηθούν με αυτό τον τρόπο.

Στο βίντεο τη βλέπουμε άκρως συγκινημένη, όμως ακτινοβολεί αποδεικνύοντας πως ποτέ δε πρέπει να αφήνουμε τα αρνητικά σχόλια να μας επηρεάζουν και να το βάζουμε κάτω.

View this post on Instagram

Welcome to the family dahling! @KendallJenner is the new face of Proactiv ? #weloveyoukendall #kendalldoesproactiv

A post shared by Proactiv (@proactiv) on