Nars Cosmetics: Η πρώτη επίσημη φωτογράφιση με πρωταγωνίστρια τη Naomi Campbell

Μια καμπάνια που θα συζητηθεί.
Nars Cosmetics: Η πρώτη επίσημη φωτογράφιση με πρωταγωνίστρια τη Naomi Campbell

Του make-up artist Πέτρου Τσαμπούκου

Πριν μερικούς μήνες σου είχα γράψει πως τα λατρεμένα επαγγελματικά προϊόντα Nars Cosmetics θα έρθουν στην Ελλάδα. Η ώρα αυτή έφτασε και θα τα βρεις αποκλειστικά στα Sephora.

Η επαγγελματική εταιρεία μακιγιάζ έχει επιλέξει τη Naomi Campbell για να είναι το κεντρικό πρόσωπο που θα εκπροσωπεί το δημοφιλές brand.

Σε πρόσφατη ανάρτηση της Nars στο Instagram είδαμε ακόμα μια επίσημη λήψη από την φωτογράφιση της διάσημης γαζέλας. Όπως διαβάσαμε «χρησιμοποιήθηκε η Skin Deep παλέτα».

View this post on Instagram

@Naomi wearing Skin Deep Palette

A post shared by NARS Cosmetics (@narsissist) on

Μιλάμε για μια παλέτα πολύ πρακτική καθώς καταφέρνει να συνδυάσει ζεστές και ψυχρές αποχρώσεις με αποτέλεσμα να μπορείς να την χρησιμοποιείς από το πρωί ως το βράδυ.                                                                                                                    Nars Cosmetics: Η πρώτη επίσημη φωτογράφιση με πρωταγωνίστρια τη Naomi CampbellΕπίσης ταιριάζει εύκολα σε όλα τα χρώματα ματιών μιας και έχει αρκετές χρωματικές επιλογές.

Αν και ακόμα οι παλέτες ματιών δεν έχουν έρθει στο online shop των Sephora αξίζει να την ψάξεις και να την παραγγείλεις αλλιώς αν έχεις υπομονή, περίμενε την. Αξίζει